350 TL Mouse Önerisi

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
350
350 tl altı mouse önerisi arıyorum. Elim 18 cm ve palm tutuş kullanıyorum. Şekil olarak rival 3 gibi olan mouseları kullanamıyorum.

Bu mouseu araştırırken bazı yorumlarda sağ tıkının kalitesiz hissiyat verdiğini ve 1 sene geçtikten sonra mouseun çift tıklamaya başladığını okudum. Bunun hakkında bir bilginiz var mı ?

Bu mouseu araştırırken bazı yorumlarda sağ tıkının kalitesiz hissiyat verdiğini ve 1 sene geçtikten sonra mouseun çift tıklamaya başladığını okudum. Bunun hakkında bir bilginiz var mı ?
Yok duymadım.
Buna da bir bakın.

Yok duymadım.
Buna da bir bakın.
seat

Yok duymadım.
Buna da bir bakın.
Deathadder gibi şekli olan mouseları çok severim fakat minisinin boyutuna baktım ve benim için küçük kalacağını düşünüyorum.

Deathadder gibi şekli olan mouseları çok severim fakat minisinin boyutuna baktım ve benim için küçük kalacağını düşünüyorum.

James Donkey 007 mouseler vardı. Hiç kullanmadım ama çok güzel duruyorlardı bi bakın isterseniz.

Sizce bu mouse mu daha iyi yoksa deathadder essential mı ?

Aşağı yukarı aynı kafadalar.
Basilisk X öneririm o fiyata.

Geri