Kerim_1711
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
- Bütçe
- 350
350 tl altı mouse önerisi arıyorum. Elim 18 cm ve palm tutuş kullanıyorum. Şekil olarak rival 3 gibi olan mouseları kullanamıyorum.
Bu mouseu araştırırken bazı yorumlarda sağ tıkının kalitesiz hissiyat verdiğini ve 1 sene geçtikten sonra mouseun çift tıklamaya başladığını okudum. Bunun hakkında bir bilginiz var mı ?![]()
Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.584,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yok duymadım.Bu mouseu araştırırken bazı yorumlarda sağ tıkının kalitesiz hissiyat verdiğini ve 1 sene geçtikten sonra mouseun çift tıklamaya başladığını okudum. Bunun hakkında bir bilginiz var mı ?
Yok duymadım.
Buna da bir bakın.
seat![]()
Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.344,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Deathadder gibi şekli olan mouseları çok severim fakat minisinin boyutuna baktım ve benim için küçük kalacağını düşünüyorum.Yok duymadım.
Buna da bir bakın.
![]()
Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.344,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Deathadder gibi şekli olan mouseları çok severim fakat minisinin boyutuna baktım ve benim için küçük kalacağını düşünüyorum.
Sizce bu mouse mu daha iyi yoksa deathadder essential mı ?![]()
Asus ROG Gladius II Core P507 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Gladius II Core P507 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Gladius II Core P507 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.585,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@06ankaralıSizce bu mouse mu daha iyi yoksa deathadder essential mı ?
Aşağı yukarı aynı kafadalar.Sizce bu mouse mu daha iyi yoksa deathadder essential mı ?
Bu mouseu araştırırken bazı yorumlarda sağ tıkının kalitesiz hissiyat verdiğini ve 1 sene geçtikten sonra mouseun çift tıklamaya başladığını okudum. Bunun hakkında bir bilginiz var mı ?Aşağı yukarı aynı kafadalar.
Basilisk X öneririm o fiyata.