350 TL Mouse önerisi

Nedenini de yazabilir misin ?
Yani 4 senedir aynı markanın ürününü kullanıyorum çok kaliteli. O kadar kaliteli ki 4 yıl önce aldığım rival 110 bozulmayınca satıp 3 wireless aldım. Artık kabloludan sıkılmıştım.
Dedim bozulsa da yeni fare için bahanem olsa ama bozulmuyor arkadaş. Neyden yapıyorsunuz. 100 tl'lik yerli markalardan alıyoruz 3 aya ya scroll bozulur ya tuş basılı kalır ama scroll bile ilk günki gibiydi.

Yani 4 senedir aynı markanın ürününü kullanıyorum çok kaliteli. O kadar kaliteli ki 4 yıl önce aldığım rival 110 bozulmayınca satıp 3 wireless aldım. Artık kabloludan sıkılmıştım.
Dedim bozulsa da yeni fare için bahanem olsa ama bozulmuyor arkadaş. Neyden yapıyorsunuz. 100 TL'lik yerli markalardan alıyoruz 3 aya ya scroll bozulur ya tuş basılı kalır ama scroll bile ilk günki gibiydi.
Tamamdır teşekkür ederim şarjı nasıl gidiyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam, bundan dolayı bozulmaz.
Eğer kullanırken agresif davranmıyorsan, vurup kırmıyorsan, sık sık düşürmüyorsan kullanırsın uzun süre.
Elindeki bütçe ile 1 kablolu + 1 kablosuz mouse almak, 2 tane ucuz/kalitesiz veya özelliği olmayan mouse almak demek.
Elindeki bütçe ile sensörü, tasarımı, yazılımı düzgün bir model seçip, onu alırsın. Düzgünce uzun süre kullanabilirsin.
Anladım, teşekkür ederim.

Tamamdır teşekkür ederim şarjı nasıl gidiyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım, teşekkür ederim.
kutuda 6 ay diyor ama devamlı kullanırsan max 2 hafta
ben pilli şarj cihazı aldım.

Geri