Sensörü artık çok eskidi ve sorun yaşayan kullanıcılar olmaya başladı. 350TL bütçesi olan adama önerilecek bir mouse değil.Kusuruma bakmayın ben sadece kendim bir sorununu görmediğim için önerdim Selman G203 LightSync mouse ' ı yanlışım varsa lütfen düzeltirmisin iyi günler
Deneme fırsatın olması umurumda değil. O ilk yazdığın mesajdan bilgisiz olduğun anlaşılıyor. Birde mesaja gülücük atmışsın AHSJKAGSKSGSBen asus pugio 2 logitech g pro wireless razer deathadder v2 glorius model o hepsini deneme fırsatım oldu sizce bilgisiz miyim
bişey kullandığında bilgili mi oluyosun acabaBen asus pugio 2 logitech g pro wireless razer deathadder v2 glorius model o hepsini deneme fırsatım oldu sizce bilgisiz miyim
Aynen haklısın seninle münazara girmemeliyimSensörü artık çok eskidi ve sorun yaşayan kullanıcılar olmaya başladı. 350TL bütçesi olan adama önerilecek bir mouse değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Deneme fırsatın olması umurumda değil. O ilk yazdığın mesajdan bilgisiz olduğun anlaşılıyor. Birde mesaja gülücük atmışsın AHSJKAGSKSGS
İstersen girebilirsin, dediğimin nesi yanlış söylersen daha mutlu olurum. 350TL bütçesi olan adama çok kötü ve sıkıntılı mouse önerip birde gülücük atıyorsun.Aynen haklısın seninle münazara girmemeliyim
Hepsinin sensörünü kıyasladım ben bilgiyim demiyorumViper Mini
Mesaj otomatik birleştirildi:
bişey kullandığında bilgili mi oluyosun acaba
Burda kendi tavsiyemi veriyorum sen direk altına sinirli atıyorsun önermiyorum diyebilirsinİstersen girebilirsin, dediğimin nesi yanlış söylersen daha mutlu olurum. 350TL bütçesi olan adama çok kötü ve sıkıntılı mouse önerip birde gülücük atıyorsun.
KAGSKAGSKSGSKEGSJSVSHepsinin sensörünü kıyasladım ben bilgiyim demiyorum
Şaka mısın senKAGSKAGSKSGSKEGSJSVS
Çok ultra bilgili arkadaş, o zaman niye bu mouse'u öneriyrosun?
Bana böyle şeyler yazmak yerine cevap verirsen daha mutlu olurum. O mouse'un sensörü çok kötü ve mouse sıkıntılı diye kaç kez söyleyeceğim alla alla. Kaçıncıda anlıyorsun sen?Şaka mısın sen
Sen kendin kullandın mı biliyorsunBana böyle şeyler yazmak yerine cevap verirsen daha mutlu olurum. O mouse'un sensörü çok kötü ve mouse sıkıntılı diye kaç kez söyleyeceğim alla alla. Kaçıncıda anlıyorsun sen?
Sensörü bilmek için illa kullanmam mı lazım?Sen kendin kullandın mı biliyorsun
kullanmakla değil bu bilinen bişey zatenSen kendin kullandın mı biliyorsun