Hocam bir arkadaş 20 cm ele sahipti ve mouse 12 cm'miş fingertip ile rahat ediyormuşSağolun, razer deadhadder mini 2 için ne diyorsunuz
Post automatically merged:
Mini olmaları biraz tereddüte düşürüyor sizce el boyutlarıma uygun mudur ?
Hocam o da bunla neredeyse tamamen aynı ama onu daha çok palm tutuş için öneriyorlardı sanırımSağolun, razer deadhadder mini 2 için ne diyorsunuz
Post automatically merged:
Mini olmaları biraz tereddüte düşürüyor sizce el boyutlarıma uygun mudur ?
Dostum mini lerden uzak dur. Deadhadder V2 mini aldım. Elimin boyutu 18 cm. Küçük geldi. Çocuk mouse u aşırı küçük. Sakın alma. Bu bütçeye en iyi razer deadhadder elite al derim. Bende elite aldım şimdi.Arkadaşlar bu fiyat bandına ne önerirsiniz? Eğer 400 TL'ye bunu almana değer dediğiniz bir model olursa çıkabilirim.
Sağolun bu yorum üstüne mini modellere yaklaşmam sanırımDostum mini lerden uzak dur. Deadhadder V2 mini aldım. Elimin boyutu 18 cm. Küçük geldi. Çocuk mouse u aşırı küçük. Sakın alma. Bu bütçeye en iyi razer deadhadder elite al derim. Bende elite aldım şimdi.
HP Omen reactor alınabilir.Fiyatı uygun ve Pmw 3389 sensör kullanıyor. Hepsiburada'daki kod ile 200 TL'ye alabilirseniz çok iyi olur ayrıca 150 TL cebinizde kalır.Sağolun bu yorum üstüne mini modellere yaklaşmam sanırım
forum.donanimarsivi.com
Hocam tabii ki isterseniz minilere yaklaşmayabilirsiniz ama herkeste aynı olacak diye bir şey yok benim elim yaklaşık 17 cm Viper mini ile fıstık gibi oynuyorum hiçbir sorun yaşamıyorumSağolun bu yorum üstüne mini modellere yaklaşmam sanırım
Usta sağol önerin için beyaz ilgimi çekmiyorHP Omen reactor alınabilir.Fiyatı uygun ve Pmw 3389 sensör kullanıyor. Hepsiburada'daki kod ile 200 TL'ye alabilirseniz çok iyi olur ayrıca 150 TL cebinizde kalır.
🔥İndirim - !Hepsiburada'da 50TL İndirim Kampanyası!
Arkadaşlar Hepsiburada üzerinde bir kampanya mevcut ve bunu sizinle paylaşmak istedim İlk siparişe özel 250TL ve üzeri siparişte 50TL indirim uygulanıyor. Kampanya mobil uygulamaya özel. Sadece gerekenler daha önce alışveriş yapılmamış bir telefon numarası ve bir hesap. Kampanya ilk alışverişe...forum.donanimarsivi.com
HP Omen Reactor 7ZF19AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen Reactor 7ZF19AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! HP Omen Reactor 7ZF19AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Sağolun ancak eski bir mouse olduğu için sıcak bakmıyorum daha yeni bir mouse arayışı içerisindeyimlogitech g300s