Galaxy M21
2. el olur diyosan kesinlikle 7 plusSelam dostlar, başlıkta belirttiğim bütçede önerilerinizi bekliyorum. Oyun oynanmayacak sadece sosyal medya müzik için kullanılacak. Şimdiden teşekkürler.
İphone 7 den bu Android cihazlara düşünce performans farkı işletim sistemi stabilizesi farkı gibi şeyler hissedersiniz ikinci el iphone 8 plus öneririmŞuan 7 kullanıyorum zaten ama şarjı falan çabuk bitmeye başladı 5 yıldır kullanıyorum. Yeni sıfır bir cihaz istiyorum.
Sorun değil şarjı dayansın yeterli zaten wp ve mzik için kullanıyorum sadece günde 3 defa şarj etmek zorunda kalıyorum.İphone 7 den bu Android cihazlara düşünce performans farkı işletim sistemi stabilizesi farkı gibi şeyler hissedersiniz ikinci el iphone 8 plus öneririm
Pro yerine S modeli daha iyidir.Bu bütçeye sıfır olarak Redmi Note 9 Pro'dan daha mantıklı bir alet göremedim.
??Samsung M215F Galaxy M21 64 GB Mavi #30370733 | CarrefourSA
En kaliteli Samsung M215F Galaxy M21 64 GB Mavi , en uygun fiyatlara CarrefourSA güvencesiyle aynı gün kapınıza teslim. #30370733www.carrefoursa.com
Pro modelinde 30W hızlı şarj var, S modelinde 18W. Gerisi tamamen aynı. Pro daha iyi. Pro'da NFC de var bu arada.Pro yerine S modeli daha iyidir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
??
Show meeeeeeeSelam dostlar, başlıkta belirttiğim bütçede önerilerinizi bekliyorum. Oyun oynanmayacak sadece sosyal medya müzik için kullanılacak. Şimdiden teşekkürler.