Neler Yeni

Öneri 3500 - 4000 TL Arasında F/P Güzel bir Klavye Önerisi Arıyorum

prmdmnn

80+ Bronze
Bütçe
4000
Merhaba forum. Gamepower Ogre RGB Red Switch'i iki buçuk seneden bu yana kullanıyorum ve iki sebepten dolayı değiştirmek zorundayım. İlk sebebi dükkândaki klavyenin artık çok kötü bir durumda olması, ikincisiyse artık biraz daha kaliteli bir modele geçmek istediğimden kaynaklı. Boyutu kompakt, Type-C olan, Lineer switch kullanan ve çok sesli olmayan bir klavye arıyorum. Markası ne olursa olsun fark etmez, benim için önemli olan kaliteli ve F/P olması. Bu konuda bana yardım edebileceğini düşünüyorum ve şimdiden teşekkürler. 😊

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Arnold Ciwardagexer
Wraith W75

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Erdem
Merhaba forum. Gamepower Ogre RGB Red Switch'i iki buçuk seneden bu yana kullanıyorum ve iki sebepten dolayı değiştirmek zorundayım. İlk sebebi dükkândaki klavyenin artık çok kötü bir durumda olması, ikincisiyse artık biraz daha kaliteli bir modele geçmek istediğimden kaynaklı. Boyutu kompakt, Type-C olan, Lineer switch kullanan ve çok sesli olmayan bir klavye arıyorum. Markası ne olursa olsun fark etmez, benim için önemli olan kaliteli ve F/P olması. Bu konuda bana yardım edebileceğini düşünüyorum ve şimdiden teşekkürler. 😊
YUNZII B75 Pro

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Arnold Ciwardagexer
Aslında tam da AK820 Pro gibi modellere bakıyordum, görünüşe göre ikisi de büyük ihtimalle switchler hariç aynılar gibi. AK820 Pro bir tık daha ucuzmuş, o nasıl peki?
Aralarında dağ kadar fark var biri manyetik diğeri düz mekanik. Ak820 yerine aula f75 al yari yariya daha ucuz ve nerdeyse daha kaliteli

prmdmnn

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aralarında dağ kadar fark var biri manyetik diğeri düz mekanik. Ak820 yerine aula f75 al yari yariya daha ucuz ve nerdeyse daha kaliteli
Zaten klavye dünyasını bilen bir insan değilim. Siz daha iyi bilirsiniz arkadaşlar, Aula F75'i tercih listeme ekledim. (y)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,279
Üyeler
161,977
Son üye
romenox00
Top Bottom