3500-4000 TL Saat Önerisi

İncelemesi bu açıkçası çok bilindik maraklardan olmasada invicta gibi markaların rakibi olur anca.37mm oldukça küçük bir saat ayrıca safir cam kullanılmış bu oldukça iyi , verilen verilere bakarsak dalış bile yapabilirsiniz su geçirmez , normalde bu fiyatlarda otomatik saat pek olmaz ancak bu saat otomatik.Çok değerli bir mekanizma olmasada "Miyoda 8215" kullanılmış saat benim de ilgimi çekti açıkçası.Yani verilen doğrultusunda parasını kesinlikle hak eddiyor diyebilirim.
Şimdiden hayırlı olsun.

hocam konuyu çok geç gördüm kusura bakmayın. bu bütçede saat alacaksanız casio marka quartz saatlerden başkasına bakmanızı pek tavsiye etmem. eğer hoşunuza giden uygun fiyatlı bi modelini bulabilirseniz citizen de alabilirsiniz. kesinlikle giyim markalarının saatlerinden uzak durun. casio sizinle beraber mezara girer

hocam konuyu çok geç gördüm kusura bakmayın. bu bütçede saat alacaksanız casio marka quartz saatlerden başkasına bakmanızı pek tavsiye etmem. eğer hoşunuza giden uygun fiyatlı bi modelini bulabilirseniz citizen de alabilirsiniz. kesinlikle giyim markalarının saatlerinden uzak durun. casio sizinle beraber mezara girer
Hocam araştırıyordum ondan sonra tanıdığım vasıtasıyla 2 tane saat hediye aldım ikiside orijinal birisi uzak durun demenize rağmen puma, diğeri ferucci ve en çok hoşuma giden de o oldu. Saatçiden öğrendiğim kadarıyla 4-5k civarı saatlermiş. Bakmadım modeline felan internetten.

Geri