Neler Yeni

3500 TL Gamepad Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes mamur
Bütçe
3500
Arkadaşlar dediğim gibi 3.5k gamepad önerisi lazım bana PC'de hikayeli oyunlar oynamak için araştırdım Gulikit kingkong 3 pro tam 3500 tl ye buldum bu fiyat bandında daha iyi bir kol var mı acaba

Belirtmeyi unutmuşum ama dongle lazım bana bilgisayarımda bluetooth yok ve bu kadar bütçe ile kablolu kullanmak kesinlikle istemiyorum
kablolu kullanmak zorunda değilsin. istersen güvenilir satıcı bulup dualsense alırsın ya da şarj edilebilir pil ve xbox.
Mesaj otomatik birleştirildi:

9.nesilde çalışıyor muydu bunlar? Ayrıca yine pil istemiyor mu?

n3r3plAx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Alperen Öz
Instagram
https://www.instagram.com/alperenoz._/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199042251799/
Twitter
alperenoz58
Facebook
alperen.oz.319
Discord
n3r3plax
kablolu kullanmak zorunda değilsin. istersen güvenilir satıcı bulup dualsense alırsın ya da şarj edilebilir pil ve xbox.

9.nesilde çalışıyor muydu bunlar? Ayrıca yine pil istemiyor mu?
pil mecbur zaten kablosuz icin oneri olarak attim

goku010203

80+ Bronze
Arkadaşlar dediğim gibi 3.5k gamepad önerisi lazım bana PC'de hikayeli oyunlar oynamak için araştırdım Gulikit kingkong 3 pro tam 3500 tl ye buldum bu fiyat bandında daha iyi bir kol var mı acaba
Xbox kolu al diyenleri dinleme gamesirin kendi sitesinden cyclone 2 al onda Hall effect in üstü tmr stick var Xbox 9.nesil kolundan 9 kat iyidir. Ölü bölge oranı fazla Xbox kolunda stick drift falan yasayabilirsin Hall effect uzun ömürlü oluyor tmr daha uzun ayriyeten Xbox kolu ile 30hz pille oynarsın ekstra pil masrafı haha. Neyse gamesirin kendi sitesinden aldıktan sonra mail at hallederler.

Bu da güzeldir 8bitdo 2c yi inceledim xbox koluna baya yakın bi koldu
8 bitdo bile Xbox kolundan daha iyi 🤣🤣

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,739
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Xbox kolu al diyenleri dinleme gamesirin kendi sitesinden cyclone 2 al onda Hall effect in üstü tmr stick var Xbox 9.nesil kolundan 9 kat iyidir. Ölü bölge oranı fazla Xbox kolunda stick drift falan yasayabilirsin Hall effect uzun ömürlü oluyor tmr daha uzun ayriyeten Xbox kolu ile 30hz pille oynarsın ekstra pil masrafı haha. Neyse gamesirin kendi sitesinden aldıktan sonra mail at hallederler.

8 bitdo bile Xbox kolundan daha iyi 🤣🤣
Hoca 2 kol da elimdeyken inceledim xbox 9. Nesil 8bitdo 2c den daha iyi başka söze gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,189
Üyeler
166,709
Son üye
Nab4r
Top Bottom