Neler Yeni

Yardım 3500 TL Monitör, az sonra satın alacağım.

18beyto18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Beytullah
Gayet güzel monitör fiyatına göre. Alınır

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gayet güzel monitör fiyatına göre. Alınır
Diyorumki eğerki beğenmezsem veya bana yetmezse bitane 240hz ips alırım asus rog falan. Bide north bayounun 2 li monitör kolunu alırım. Bunu 2. Ekran olarak kullanırım. Yada aldıgım fiyat veya daha üstünden satarım.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Az sonra 3500tl ye bu monitörü satın alacağım. Bildiğiniz eksi yönleri nelerdir. Kullanan varsa kendi deneyimlerini paylaşabilirmi. Ve 5000tl ye kadar en f/p bu mudur?
Güzel ürün. Zamanında çok tercih edildi ve satıldı. Halada bu fiyat bandında alınabilecek en iyi ürünlerden. Ama bütçe imkanı varsa ve bilgisayarda uygunsa almışken daha yüksek hz bir ürün tercih edilebilir. 2. Mönitörü ikinci elde uyguna düşürürsünüz.

18beyto18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Beytullah
Güzel ürün. Zamanında çok tercih edildi ve satıldı. Halada bu fiyat bandında alınabilecek en iyi ürünlerden. Ama bütçe imkanı varsa ve bilgisayarda uygunsa almışken daha yüksek hz bir ürün tercih edilebilir. 2. Mönitörü ikinci elde uyguna düşürürsünüz.
Evet bu daha mantıklı olabilir. Sadece ben fiyat bandı olarak gayet güzel oldugunu dusunuyorum LG ' nin , kendimde lg kullanıcısıyım 5 senedir 75 hertz de kaldım ama olsun :D

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet bu daha mantıklı olabilir. Sadece ben fiyat bandı olarak gayet güzel oldugunu dusunuyorum LG ' nin , kendimde lg kullanıcısıyım 5 senedir 75 hertz de kaldım ama olsun :D
Bende linkteki ürünün IPS olmayan modelini kullanıyorum. Memnunum.

kemal k.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Kemal
Az sonra 3500tl ye bu monitörü satın alacağım. Bildiğiniz eksi yönleri nelerdir. Kullanan varsa kendi deneyimlerini paylaşabilirmi. Ve 5000tl ye kadar en f/p bu mudur?
Bende almak la almamak arasındayım gigabyte nin ucuza çıkacağını pek sanmıyorum 3500 fiyat daha ucuza monitör yok zaten bu özellikte

Ferocious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Erhan İPEK
Instagram
erhan._.ipek
Steam
https://steamcommunity.com/id/erhanbabaiste/
Twitter
f3r0ci0us
Discord
Ferøcious#3169
Reddit
brujhmo
gayet iyi ürün göm geç

18beyto18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Beytullah
Bende almak la almamak arasındayım gigabyte nin ucuza çıkacağını pek sanmıyorum 3500 fiyat daha ucuza monitör yok zaten bu özellikte
Bütçen buysa alınabılır kardeşim böyle şeylerde herkes bir şey söyler kafan cok karısır ve kararsız kalırsın hep bende cok yasadım o durumu içine sinecegini düşünüyorsan alıp geçıceksın :D herzaman daha iyileri elbet vardır

kemal k.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Kemal
Bütçen buysa alınabılır kardeşim böyle şeylerde herkes bir şey söyler kafan cok karısır ve kararsız kalırsın hep bende cok yasadım o durumu içine sinecegini düşünüyorsan alıp geçıceksın :D herzaman daha iyileri elbet vardır
Hocam hiç sorma 2 gündür monitör işlemci fanı araştırıyorum her yerden farklı bir fikir geliyor gönül ister gigabyt alayım ama stokta yok işte bide gidip 4300 e mi girer daha fazlaya mi girer o da mechul 3500 Luk fırsat var elimizde üstünden artan 800 TL ye de 1000 lira ekleyip işlemci fanı alacağım muhtemelen :)

18beyto18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Beytullah
Hocam hiç sorma 2 gündür monitör işlemci fanı araştırıyorum her yerden farklı bir fikir geliyor gönül ister gigabyt alayım ama stokta yok işte bide gidip 4300 e mi girer daha fazlaya mi girer o da mechul 3500 Luk fırsat var elimizde üstünden artan 800 TL ye de 1000 lira ekleyip işlemci fanı alacağım muhtemelen
Gayet iyi hocam özelden yazın işlemci fanı önereyim o bütçeye kule tipi alırsınız sanırım.

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
Gayet iyi hocam özelden yazın işlemci fanı önereyim o bütçeye kule tipi alırsınız sanırım.
Hocam hiç sorma 2 gündür monitör işlemci fanı araştırıyorum her yerden farklı bir fikir geliyor gönül ister gigabyt alayım ama stokta yok işte bide gidip 4300 e mi girer daha fazlaya mi girer o da mechul 3500 Luk fırsat var elimizde üstünden artan 800 TL ye de 1000 lira ekleyip işlemci fanı alacağım muhtemelen :)
gayet iyi ürün göm geç
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Siparişi geçtim. Aynı panele sahip monitörler 5-7k. Sadece pivotu yok ve bunun çerçeveside ince güzel.

Top Bottom