Neler Yeni

Yardım 3500 TL Monitör, az sonra satın alacağım.

18beyto18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Beytullah
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Siparişi geçtim. Aynı panele sahip monitörler 5-7k. Sadece pivotu yok ve bunun çerçeveside ince güzel.
Hayırlı uğurlu olsun geldiginde ghosting ölü piksel testlerini yapın ve kullandıktan sonra düşüncelerini paylaşırsan sevinirim bilgi sahibi olalım bizde

Neplex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ali Berkay Arslanağız
Az sonra 3500tl ye bu monitörü satın alacağım. Bildiğiniz eksi yönleri nelerdir. Kullanan varsa kendi deneyimlerini paylaşabilirmi. Ve 5000tl ye kadar en f/p bu mudur?
Bende aynısından var tek eksik yönü sadece pivotu yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ghosting ve ölü pixel'imde yok

18beyto18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Beytullah
Bende aynısından var tek eksik yönü sadece pivotu yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ghosting ve ölü pixel'imde yok
O biraz şans işiye hiç olmaz olmaz sana denk gelir o yüzden testleri yapmasını önerdim :D

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
Bence bu çok daha iyi bir monitör. Konu monitör olduğunda ilk tercih AOC olmalı. Tabi tercih sizin.
Bu monitörü internet kafede tecrübe etmiştim. Valorantta crossun etrafında olsun, yazıların etrafında olsun. Aşırı derecede beyazlık oluyordu.

Faker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burak Kunt
Bu monitörü internet kafede tecrübe etmiştim. Valorantta crossun etrafında olsun, yazıların etrafında olsun. Aşırı derecede beyazlık oluyordu.
Benzer isimde VA panel olanı var senin tecrübe ettiğin odur. IPS panelde o tür sorunlar yaşanmaz.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Hayırlı olsun geldiğince incellemeni bekliyorum monitör nasıl mı konusunda benimde bunu alma ihtimalim var msi falan stoğu gelicek gibi durmuyor

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
Hayırlı olsun geldiğince incellemeni bekliyorum monitör nasıl mı konusunda benimde bunu alma ihtimalim var msi falan stoğu gelicek gibi durmuyor
Tahmini teslimat 9 kasım diyor. Premium ile aldım. Kutudan dpi çıkmıyormuş. Fakat hdmi ile 144hz alabilirmiyim veya özelliklerden kısarmı? İncelemesini paylaşacağım.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Tahmini teslimat 9 kasım diyor. Premium ile aldım. Kutudan dpi çıkmıyormuş. Fakat hdmi ile 144hz alabilirmiyim veya özelliklerden kısarmı? İncelemesini paylaşacağım.
Nasıl ya cidden çıkmıyor mu her hdmi vermez o hz'yi ama hdmı 2.0 falansa verebilir.

Top Bottom