Neler Yeni

Yardım 3500 TL Monitör, az sonra satın alacağım.

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Al geç. Bu fiyata gayet iyi.

heyzin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
HACI HASAN TOPKAFA
bende aldım aynısından hayırlı olur İnşALLAH

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
@xthepatates

hocam bugün indirime girmiş bende almayı düşünüyorum nasıl monitör memnun musunuz
Bu fiyata bedava alın derim. Şuanda incelemesini veremiyorum fakat müsait bi zamanda artı eksilerini yazarım. Tek diyeceğim kaçırmayın hocam.

Serkan0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Serkan Kalaycı
Bu fiyata bedava alın derim. Şuanda incelemesini veremiyorum fakat müsait bi zamanda artı eksilerini yazarım. Tek diyeceğim kaçırmayın hocam.
sipariş verdim hocam artılarını eksilerini dediğiniz gibi müsait bi zamanınızda yazarsanız çok sevinirimteşekkürler.

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
sipariş verdim hocam artılarını eksilerini dediğiniz gibi müsait bi zamanınızda yazarsanız çok sevinirimteşekkürler.
+ Ları:
144hz
Ghosting 0 denecek kadar az
Renkler tatmin ediyor
Pikseller sayılmıyor
Paneli aşırı kaliteli
Malzeme fiyatını hak ediyor
Menü joyistikli
24 inç tam göze hitap ediyor.
Ölü piksel vb hiçbir sorun yok.
Ekran mat ve mükemmel, lekeleri açıkken belli etmiyor.
Güneşli havalarda güneş direkt olarak ekrana vurmadığı sürece hiçbir sıkıntı yaratmıyor. (Geceleri %15 parlaklığa çekmeme rağmen gözümü aldığı zamanları biliyorum)
Hdr zaten ayrı bi olay, farcry 5 te otomatik açtı ve yok böyle değişim. İki saat ayarlardan aç kapa yapmana gerek yok otomatik algılıyor. Sadece fc 5 de açmamın sebebi bu monitörle bugüne kadar hikayeli, atmosferik sadece fc 5 oynamış olmam.
- Leri

Bazı modları açtığınızda diğer modlar kapanıyor yani belirtilen özellikleri aynı anda kullanamıyorsunuz.
Gecikme fast/faster a alınca gözü kör edecek cinsten ghosting başlıyor ( sadece siyah geçişlerde)
Mecburen gecikmeyi normalde kullanıyorsunuz, tahmini 2-3ms ama 1ms den hiçbir farkı yok asla anlayamıyorsunuz.
Pivot, asansör, sağ sol ayarı yok, sadece yukarı aşağı tilt ayarı var.
Monitör pencereli oyunlarda kendini 2k olmamasına rağmen 2k ya çekiyor ve emin olmasamda bilgisayarın gpu sunu tüketiyor, ben nasıl çözdüm bilmiyorum.
İlk geldiğinde renkler soluk gibi geliyor ama az bi menüyü kurcalayınca inanılmaz doğru oluyor.
144hz olması benim için en büyük eksi çünkü 360hz ye alıştım.
Crosshair tam ortada değil 2-3 piksel sola kaçıyor ve bu benim için aşırı rahatsız edici, özellikle cs de vb zoomsuz oynarken.

Genel olarak fiyatını son kuruşuna kadar hakediyor fakat bazı eksikleri var.

Kinili31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emircan Kinili
Az sonra 3500tl ye bu monitörü satın alacağım. Bildiğiniz eksi yönleri nelerdir. Kullanan varsa kendi deneyimlerini paylaşabilirmi. Ve 5000tl ye kadar en f/p bu mudur?
Aynı monitörü kullanıyorum tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ Ları:
144hz
Renkler tatmin ediyor
Pikseller sayılmıyor
Paneli aşırı kaliteli
Menü joyistikli
Güneşli havalarda güneş direkt olarak ekrana vurmadığı sürece hiçbir sıkıntı yaratmıyor. (Geceleri %15 parlaklığa çekmeme rağmen gözümü aldığı zamanları biliyorum)
Hdr zaten ayrı bi olay, farcry 5 te otomatik açtı ve yok böyle değişim. İki saat ayarlardan aç kapa yapmana gerek yok otomatik algılıyor. Sadece fc 5 de açmamın sebebi bu monitörle bugüne kadar hikayeli, atmosferik sadece fc 5 oynamış olmam.
- Leri

Bazı modları açtığınızda diğer modlar kapanıyor yani belirtilen özellikleri aynı anda kullanamıyorsunuz.
Gecikme fast/faster a alınca gözü kör edecek cinsten ghosting başlıyor ( sadece siyah geçişlerde)
Mecburen gecikmeyi normalde kullanıyorsunuz, tahmini 2-3ms ama 1ms den hiçbir farkı yok asla anlayamıyorsunuz.
Monitör pencereli oyunlarda kendini 2k olmamasına rağmen 2k ya çekiyor ve emin olmasamda bilgisayarın gpu sunu tüketiyor, ben nasıl çözdüm bilmiyorum.
İlk geldiğinde renkler soluk gibi geliyor ama az bi menüyü kurcalayınca inanılmaz doğru oluyor.
Crosshair tam ortada değil 2-3 piksel sola kaçıyor ve bu benim için aşırı rahatsız edici, özellikle cs de vb zoomsuz oynarken.

gecikmeyi fastte kullanıyorum faster cidden sorunlu

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
Aynı monitörü kullanıyorum tavsiye ederim

gecikmeyi fastte kullanıyorum faster cidden sorunlu
Hocam rekabetçi oyunlarda fast tercih ediyorum fakat günlük kullanımlarda (basic di galiba modun adı) standartı kullanıyorum. Sebebi ise özellikle imleci siyah arka planda gezdirirken ghosting dikkatimi çekiyor. Onun haricinde fastte rekabetçi oyunlarda pek bir sıkıntı çıkarmıyor.

Ek olarak ben bile kasım ayında 3500 e aldım. Ve indirimi gördüğümde 2. Monitör olarak 1 tane daha mı alsam dedim.

Serkan0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Serkan Kalaycı
+ Ları:
144hz
Renkler tatmin ediyor
Pikseller sayılmıyor
Paneli aşırı kaliteli
Menü joyistikli
- Leri

sağolun hocam sipariş verdim, soluklaştırmayı gidermek icin ayarları monitörü ayarlarken size sorsam yardımcı olabilir misiniz birde ben baya kötü bi sistem ve monitörden sonra kullanacağım için bana çağ atlamışım gibi gelir heralde 😄

Top Bottom