3500 TL TELEFON ÖNERİSİ

Switch

80+
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
75
Bütçe
3500
2.Eli 3500 tl civarında olan güzel telefon önerisi
Marka farketmez

2.el olmak zorunda mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

0 olarak mi note 10 lite öneririm.Fiyatının üstünde bir telefon.

mi note 10 lite iyidir.Annem kullanıyorum fazlasıyla memnunum.

Annem kullanıyor olacaktı kusura bakmayın.

Benim önerim Xiaomi Poco X3 NFC olur. 3000 TL bandında tam bir fiyat performans canavarıdır.
120 Hz'lik ekranıyla oyun anlamında oldukça memnun kalırsın. Ancak ekranın IPS LCD olduğunu da ekleyeyim.
IPS LCD berbat bir ekran değil, standart diyebiliriz. Batarya kısmında da 5160 mAh'lık bir kapasiteyle sorun çıkartmayacaktır.
Bunların dışında bu bütçede IPX3 su dayanıklılığı ve IP5X toza dayanıklılığıyla harika bir telefon diyebilirim.
Hem de bütçenin bir miktar altında, bütçe anlamında bir miktar da tasarruf etmiş olursun.

Samsung Galaxy A70 128GB (3100TL) var nasıldır bilmiyorum

Aman usta kimse almasın bende var şuanda haziranda mı temmuzda mı ne aldım tavsiye etmem yazılımı çoook sıkıntılı
Evet MIUI 12 biraz sıkıntılı. Gerek bataryayı sömürmesi gerek takılmalar olsun berbat bir ara yüz versiyonu.
Ancak yakında MIUI 12.5 çıkıyor, tahminler tüm bu sorunların giderileceği yönünde.

Poco X3 NFC öneririm.

2. el piyasasına hakim değilim.
0 olarak Realme 7 Pro (Hepsiburada'da bir kod yazınca 3500'e düşüyordu bir ara, hala devam ediyorsa bakın).
Arkadaşın da dediği realme modelini denemeni bir tavsiye ederim

Evet MIUI 12 biraz sıkıntılı. Gerek bataryayı sömürmesi gerek takılmalar olsun berbat bir ara yüz versiyonu.
Ancak yakında MIUI 12.5 çıkıyor, tahminler tüm bu sorunların giderileceği yönünde.
Dostum ben bunu alırken a71 ile arasında kalmıştım özellik olarak bu ağır bastı bunu aldım şimdi diyorum keşke a71i alaymışım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,352
Üyeler
188,747
Son üye
ravenjack
Geri