Neler Yeni

35000TL Telefon Önerisi

Faustomeister

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Onur a.
İphone önerenlerin ciddi anlamda marka takıntısı var ve o firmanın neyine güveniyorlar bilmiyorum... Herşeyi para her şeyi kısıtlama kamera desen fiyatının hakkı değil performans desen fiyatının hakkı değil güvenlik desen bugün yine sızma haberleri dolaşıyordu icloddan. Ve kendi telefonlarını sistematik şekilde öldüren markamı olur Allah aşkına...

O paraya telefon almam 25k'ya S22 Ultra alırım üstüne gider fotoğraf makinası alırdım. Ayrıca yakında Snapdragon 8 gen 2 çıkıyor bu da androidde yeni bir soluk demek. s23 te yolda beklemek istermisin bilmem ama dediğim gibi İphone' a para veren bizim milletimizin araplaşmış kısmı.
Optimizasyon
Android kullanıyorum.
Stabilize optimizasyon çok daha iyi. Kısıtlıyorlar evet ama daha basit kullanımı kolay

Farway

80+ Silver
Optimizasyon
Android kullanıyorum.
Stabilize optimizasyon çok daha iyi. Kısıtlıyorlar evet ama daha basit kullanımı kolay
Bu mu dostum ben s20 FE kullanıyorum 1.5 sene oldu ne donma var ne kasma stabilizasyondan hiçbir sorun yok. Kullanım konusu androiddede bulmaca çözdürmüyorlar gayet basit.

Faustomeister

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Onur a.
Bu mu dostum ben s20 FE kullanıyorum 1.5 sene oldu ne donma var ne kasma stabilizasyondan hiçbir sorun yok. Kullanım konusu androiddede bulmaca çözdürmüyorlar gayet basit.
Hocam doğruya doğru
İkisinide kullandım. Benim seçimim androidden yana bende de redmi=i note 8 pro var sıkıntı çıkarmadı.
Ama Apple kullananında anlıyorum. Tüm uygulamalar optimize halde ekrana sığmama karanlık modda yazının okunmaması gibi basit sorunlar yok.
Bu yüzden ihtiyaca göre

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
13 pro. Uzun süre güncel kalır, ikinci elde değerini korur, arıza olunca Apple daha iyi teknik destek verir. Donanım olarak zaten rakipsiz. Bu fiyatlara çıkınca android alternatif olamaz. Zira güncel kalamaz, samsung Tr nin teknik servisi rezalet, 2 sene sonra değeri çok düşük olur.
13 proda fazla zamlandı ya en son baktığımda 32k falandı 36.5k olmuş o kadar para verilmez gibi aklımda 32kya 14 plus var pil ve kamera olarak daha iyi 13 prodan

Top Bottom