zencersameet
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
- Bütçe
- 3500
Arkadaşlar merhaba. Yazılım, medya işleriyle vs uğraşıyorum ve şehirler arası seyahat yapıyorum. 16 İnç Macbook Pro, iPad, ve içine ince ceket ve matara gibi şeyler katabileceğim çok büyük olmayan ama içinde file olur normal olur cep sayısı fazla olan şık bir çanta arıyorum. Gerektiğinde bir fuara gittiğimde de yanımda sırıtmasın yani. Bütçem maks 3500. Kasım indirimlerinde indirime gerir dediğiniz bir model varsa onu da beklerim. Araştırdığımda en hoşuma giden çantalar TOMTOC markasına ait. Eğer buna benzer bir güzel model öneriniz varsa önerebilirsiniz. Bunun eksi yönü valize takma kısmı yok. Benim için en önemli şeylerde biri o ve cep sayısı. Şıklığı da sade olsun yeter dediğim gibi. Bu çantaya rakip olarak güzel modeller biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim.
www.vatanbilgisayar.com
Tomtoc 16" Siyah Explorer-H62 Notebook Sırt Çantası fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Tomtoc 16" Siyah Explorer-H62 Notebook Sırt Çantası fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da