- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 3,321
- Bütçe
- 3500
Selamlar, 3500tl bütçe ile koltuk önerisi istiyorum. Uzun saatler oturduğum için en önemli etken rahatlık. Şimdiden teşekkürler.
Hocam bu Versiyonların farkı nedir? V5 şuan amazonda 3400![]()
Fab v3 Kumaş Oyuncu Koltuğu | Oyuncu Koltuğu | Hawk Oyuncu Koltuğu
Hawk Gaming Chair Fab v3 Kumaş Oyuncu Koltuğu müşterilerinin beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek özelliklerde tasarlanmıştır. Oyuncunun olmazsa olmazı olan oyuncu koltuğu sizler için yeniden tasarlandı! , Fab v3 Kumaş Oyuncu Koltuğu modeli | Hawk Gaming Chair tarafından özenle...www.hawkchair.com
Versiyonlar renk farkı sadece diye biliyorum bende de v4 var çok memnunum 190 boy 80 kilo tam ideal (xdrive toryum sipariş etmiştim yorumlara baktım çocuk koltuğu gibi olur diye iptal ettim)Hocam bu Versiyonların farkı nedir? V5 şuan amazonda 3400
Hocam v5 in kendi içinde bir sürü rengi var.Versiyonlar renk farkı sadece diye biliyorum bende de v4 var çok memnunum 190 boy 80 kilo tam ideal (xdrive toryum sipariş etmiştim yorumlara baktım çocuk koltuğu gibi olur diye iptal ettim)
Göremedim hocam link atarmısın sitesinden baktım amaHocam v5 in kendi içinde bir sürü rengi var.