3500TL Telefon önerisi

VeeqX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
190
Bütçe
3500
3500 liraya internetten satın alınmayacak bir şekilde* telefon önerirseniz sevinirim.
- Beni 3 sene civarı götürse yeter.
- Fotoğraf ve video çekmeyi sevdiğim için kamerası iyi bir telefon istiyorum.
- Çok fazla telefonda oyun oynamayı seven birisi değilim. Oynarsam bir tek Taktik Savaşlarını oynarım.
- Fotoğraf vs. çekmeyi bir seven ve galeri temizlemeyi sevmeyen bir insan olduğum için depolama da benim için önemli.
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
(* babam internetten telefon almaya razı değil. Çok fazla telefon yerine salatalık, hıyar vs. gönderildi diye haberler olduğu için. Ancak trendyol veya hepsiburada'dan alırsam belki ikna edebilirim.)

Samsung A32 öneririm. Bu bütçede oldukça mantıklı alternatiflerden.

Bu bütçede isteğine göre alınabilecek en iyi telefon;
Samsung A32 öneririm. Bu bütçede oldukça mantıklı alternatiflerden.
Arkadaşlar gibi a32 öneriyorum
Arkadaşlarım hep xiaomi öneriyor ama xiaomi de almaya pek içim sinmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Arkadaşlarım hep xiaomi öneriyor ama xiaomi de almaya pek içim sinmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Önemli olan marka değil dostum. Genelleme yapmak saçma olur.
Önemli olan o modelin kalitesi ve herhangi bir sorunu olmaması.
A32 öneririm fiyatına göre oldukça performanslı bir telefon. İllaki de xiaomi alacaksanız Note 10 öneririm.

3500 liraya internetten satın alınmayacak bir şekilde* telefon önerirseniz sevinirim.
- Beni 3 sene civarı götürse yeter.
- Fotoğraf ve video çekmeyi sevdiğim için kamerası iyi bir telefon istiyorum.
- Çok fazla telefonda oyun oynamayı seven birisi değilim. Oynarsam bir tek Taktik Savaşlarını oynarım.
- Fotoğraf vs. çekmeyi bir seven ve galeri temizlemeyi sevmeyen bir insan olduğum için depolama da benim için önemli.
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
(* babam internetten telefon almaya razı değil. Çok fazla telefon yerine salatalık, hıyar vs. gönderildi diye haberler olduğu için. Ancak trendyol veya hepsiburada'dan alırsam belki ikna edebilirim.)
Poco x3 pro

tabii ki de a32. Sakın xioami alma. Yazılım felan güncelleme performans stabillik her şey berbat. xioami alma pişman olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,917
Üyeler
190,830
Son üye
zweihanderr
Geri