Peki manuel olarak hangi arabayı önerirsiniz hocam?O fiyat segmentinde otomatik vites araç ben pek önermem açıkcası. Ufak bi bakındım çoğu eski model araçlar, eğer binmek için alıcaksan iyi bir exper yapılması lazım. ve muhtemelende aldıktan sonra aracı yaptırmak içinde bir masrafın olur. Temiz bulman çok zor yani iyi bir araştırma yapmak gerek
1-2 Saate ikinci el kısmına az yakan bir araba yayınlıcağım, Kücük bir spoiler olsun. fiyatı bütcenin üzerinde ama istersen bak derim ama araba harbi harbi az yakıyor yani yakıt fiyatlarını umursamadan sürüs yapabileceğin derecede.Arkadaşlar selamlar konu başlıkta ki gibi arabalardan çok anlamıyorum ama uygun fiyatlı az yakan hafif geniş güzel temiz bir ikinci el araba arıyorum öneleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Arkadaşlar selamlar konu başlıkta ki gibi arabalardan çok anlamıyorum ama uygun fiyatlı az yakan hafif geniş güzel temiz bir ikinci el araba arıyorum öneleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
çirkinlik abidesi araba bnce
Knk tasarımı biraz öyle ama olayı ne biliyormusun az yaksın sehir ici gideyim arabası yani. Rahat gider gelirsin yolda Yakıtları takmadan rahatla gidersin.çirkinlik abidesi araba bnce
Tamamdır knk sadece ilgilenen olursa tanıdık Arkadasların arasında linki atarsan çok makbule geçer.Görüntü olarak bu tarz bir araba aramıyorum kanka sağol.
Kanka kusura bakma ama o fiyata tasarımı güzel az yakan gene bulunur hiç olmadı kredi çeker biraz daha ana paramın üstüne koyar adam gibi bir şey alırım ama sağol genede.Knk tasarımı biraz öyle ama olayı ne biliyormusun az yaksın sehir ici gideyim arabası yani. Rahat gider gelirsin yolda Yakıtları takmadan rahatla gidersin.
Bizde araba alacak adam çok ama bu arabaya bu parayı vermezler kanka genede atarım wp grubuna.Knk tasarımı biraz öyle ama olayı ne biliyormusun az yaksın sehir ici gideyim arabası yani. Rahat gider gelirsin yolda Yakıtları takmadan rahatla gidersin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır knk sadece ilgilenen olursa tanıdık Arkadasların arasında linki atarsan çok makbule geçer.
Knk Ztn tasarım öncelikli bir araba değil anlamıssındırKanka kusura bakma ama o fiyata tasarımı güzel az yakan gene bulunur hiç olmadı kredi çeker biraz daha ana paramın üstüne koyar adam gibi bir şey alırım ama sağol genede.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bizde araba alacak adam çok ama bu arabaya bu parayı vermezler kanka genede atarım wp grubuna.