Kutunun dışını atarmısın?Adresiniz Türk Telekom fiber için uygun alt yapıya sahiptir. FTTX-V1(GPON) Boş port:VAR
Bu yazıyor daha önce tt den fiber kullanıyorduk iptal ettik o yüzden başka saglayiciya geçmek istiyoruz
Hocam aradım sordum 1000 mb destekliyormus ama bana 1000 lazim değil 100 ve 35 arası olursa çok iyi olur fiyat ne kadar uygun olursa o kadar iyiKutunun dışını atarmısın?
Aradım sordum ancak 4 ay sabit fiyat garantisi diyorlar daha sonrasında ne kadar değişir?Millenicom bakabilirsniz arkadaşım sorunsuz kullanıyordu ve 280tl.
netbone gigaspeed bakabilirsin pop noktası marmarada pinginde düşük olur fiberde çoğu issde sorun yaşamazsın sabit fiyat garantisi olarak netspeed bakabilirsin.Hocam aradım sordum 1000 mb destekliyormus ama bana 1000 lazim değil 100 ve 35 arası olursa çok iyi olur fiyat ne kadar uygun olursa o kadar iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aradım sordum ancak 4 ay sabit fiyat garantisi diyorlar daha sonrasında ne kadar değişir?
Netspeed de 6 ay sabit fiyat garantisi var oda beni tedirgin ediyor millenicom da 4 ay ama ucuz gigaspeed kaç ay fiyat garantisi sunuyor acaba ?netbone gigaspeed bakabilirsin pop noktası marmarada pinginde düşük olur fiberde çoğu issde sorun yaşamazsın sabit fiyat garantisi olarak netspeed bakabilirsin.
Netspeed de 6 ay sabit fiyat garantisi var oda beni tedirgin ediyor millenicom da 4 ay ama ucuz gigaspeed kaç ay fiyat garantisi sunuyor acaba ?