Öneri 350tl ev interneti önerisi

birhiçim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
204
350tl ev İnterneti arıyorum duruma göre 380 e çıkabilirim fiber altyapı var en az 12 ay sabit fiyat garantili veya 12 ay tahaddütlü arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yokmu öneri yapacak biri

350tl ev İnterneti arıyorum duruma göre 380 e çıkabilirim fiber altyapı var en az 12 ay sabit fiyat garantili veya 12 ay tahaddütlü arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Yokmu öneri yapacak biri
Nerede yaşıyorsun hocam.

istanbul galiba
Super tahmin istanbuldayim

Altyapimiz 1000 desteklemiyor sanırsam

Super tahmin istanbuldayim

Altyapimiz 1000 desteklemiyor sanırsam
Daireye kadar fiber ise 1000 mbps destekler ama binaya kadar fiber ise 100 mbps destekler binadaki kutunun içini çekip atarmısın?

Pardon; anlamadım.
Gigafiber öneriniz için yazmıştım gigafiber 1000mb vermiyorsunuz bende 1000 veriyor diye altyapimiz desteklemiyor yazdim

Daireye kadar fiber ise 1000 mbps destekler ama binaya kadar fiber ise 100 mbps destekler binadaki kutunun içini çekip atarmısın?
O kutunun anahtarı bende yok o yüzden atamam ancak altyapı sorguladigimda 100 gösteriyor max

Gigafiber değil; Gigaspeed. Sizin dediğiz Türknet'in kendi Gigafiber altyapısı.

Gigafiber öneriniz için yazmıştım gigafiber 1000mb vermiyorsunuz bende 1000 veriyor diye altyapimiz desteklemiyor yazdim

O kutunun anahtarı bende yok o yüzden atamam ancak altyapı sorguladigimda 100 gösteriyor max
Şu siteden altyapı sorgulaması yapar mısın goknet altyapı sorgulama kutunun dışınıda atsan olur.

Ben sadece fiyat olarak paylaşıyorum. Denemeden bilemezsiniz. Şikayet varda; çözüm oranı yüksek.
https://bgp.he.net/AS203216
Btk kaydı
7.png

Şu siteden altyapı sorgulaması yapar mısın goknet altyapı sorgulama kutunun dışınıda atsan olur.
Adresiniz Türk Telekom fiber için uygun alt yapıya sahiptir. FTTX-V1(GPON) Boş port:VAR
Bu yazıyor daha önce tt den fiber kullanıyorduk iptal ettik o yüzden başka saglayiciya geçmek istiyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,232
Üyeler
186,857
Son üye
Rafarejma
Geri