.

Merhaba arkadaşlar ets 2 ye girdim ilk defa ve bilgisayarım bir anda renk körü oldu ayarlardan açılmıştır dedim ama açılmamış yarım saattir renk körü bi şekilde pc duruyo ilk önce acaba ben mi renk körü oldum dedim etrafa baktım da oyun bozukmuş .d
oyun gerçek ets crack değil truckers mp ye girerken bu sorun oldu pc nin krndi ayarlarından açık dğil renk körü oyunda hata var oyunu silmek istiyorum ama tamamen herşeyiyle beraber nasıl kaldırabilirim bu hatayla beraber
çünkü sadece oyuna değil bütün bilgisayarı renk körü yapıyor ve kapandığında da sorun geçmiyor
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Başlat menüsünden Ayarlar'ı açın. Erişim Kolaylığı'nı tıklayın. Renk ve yüksek karşıtlık ayarına tıklayın .Renk filtrelemesi gibi bir seçenek var orayı kontrol ettiniz mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Başlat menüsünden Ayarlar'ı açın. Erişim Kolaylığı'nı tıklayın. Renk ve yüksek karşıtlık ayarına tıklayın .Renk filtrelemesi gibi bir seçenek var orayı kontrol ettiniz mi?
Win + Ctrl + C yapar mısınız bir de?

Win + Ctrl + C yapar mısınız bir de?
Bilgisayarın ayarlarında renk körü modu açılmamış olarak gösüküyor oyundan kaynaklı bir hata windowsta açılmıyor oyun tarafından bi hata

Bilgisayarın ayarlarında renk körü modu açılmamış olarak gösüküyor oyundan kaynaklı bir hata windowsta açılmıyor oyun tarafından bi hata
şöyle dener misiniz? sanırım driverdan kaynaklı ;
windows arama kısmına "renk filtreleri" yazıyoruz.
-"renk filtrelerini aç" kısmının altında "filtreleri açma veya kapama için kısayol kullan" kısmını tikliyoruz ve "renk filtrelerini aç"ı açıyoruz

şöyle dener misiniz? sanırım driverdan kaynaklı ;
windows arama kısmına "renk filtreleri" yazıyoruz.
-"renk filtrelerini aç" kısmının altında "filtreleri açma veya kapama için kısayol kullan" kısmını tikliyoruz ve "renk filtrelerini aç"ı açıyoruz
bakın bilgisayardan renk körü açılmıyor oyunun kendi içinden yapılıyor. renk körü var iken de baktım windows ayarlardan renk körü açıkken bile kapalı gösteriyor. bu oyun ile alakalı bir şey oyunun içinden çözümü var ise öyle yapacağım.

ben hiç böyle bişey yaşamadım önceden bu sorun 2 gün öncesinde başladı herhangi bir driverle oynamadım aynı 1.39 da aynı sürümken sorun çıkmıyordu sorun driverlerden de ksynaklı değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,619
Üyeler
200,457
Son üye
karacaa66

Geri