Öneri 35k laptop ne alabilirim?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
35000
Selam, Max 35k bütçem var. Laptop alacağım, beklentilerimde oyun oynatsın, en az rtx4050, intel i7, 16 ram. Birde Acer nitro v15 vardı, hoşuma gitmişti. Arkadaşın biri alma dedi WH'si düşük(57) dedi. WH si de iyi olsa sevinirim(65-70).

Selam, Max 35k bütçem var. Laptop alacağım, beklentilerimde oyun oynatsın, en az rtx4050, intel i7, 16 ram. Birde Acer nitro v15 vardı, hoşuma gitmişti. Arkadaşın biri alma dedi WH'si düşük(57) dedi. WH si de iyi olsa sevinirim(65-70).

TUF500 kodunu kullanarak al.

Ryzen işlemciler çok ısınıyor diye duydum, o yüzden yazdım intel almak isterim diye. Isınmaz mı
Isınması sorun değil ona çözüm bulunur watt limit gibi işlemlerle ve zaten laptoplar genel olarak 90 derece cpu ile çalışıyor üst modeller hariç.

Amazon Hepsiburada kampanyaları 1 2 güne olucak. 35k ya 4060 veya 5050 bulabilirsiniz

Acer Nitro V15 düşenebilirsin

41 e çıkabilir misin ona göre indirimli PC var

41 e çıkabilir misin ona göre indirimli PC var
Çok çok zor, ama ne var bilsem iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz açabilir misiniz cümleleri. Az buz anlasam da pek bilmiyorum. 170w dediğiniz şarj kablosu herhalde, normalde şehir elektriği 220w, düşük olduğunu mu dile getirdiniz?

Çok çok zor, ama ne var bilsem iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz açabilir misiniz cümleleri. Az buz anlasam da pek bilmiyorum. 170w dediğiniz şarj kablosu herhalde, normalde şehir elektriği 220w, düşük olduğunu mu dile getirdiniz?
yok bazilari bilgisayara yetmedigini, servise yolladiginda ekstra olarak 220w (210w veya) adaptor istedigini yazmislar

Geri