samsung apple var mı telefon önerileriniz YD 16 düşünüyordum ama başka varsa şunu alın diyeceğiniz s25fe falan alabilirim
indirim falan olsa veya taksitle çok faiz olmazsa s24+ bakıyordum daha iyi gibi s24 fe nin 256 gb olanı var mı24fe yapıştır geç 25fe-24fe %3 fark yokÖncelikle 25.600tlye n11-N11 satıcısından aldım kutu sağlam geldi
M21DEN Geçtim
EĞER ALMAYI DÜŞÜNÜYORSANIZ;
128gb Uzun vaadede yetmeyecektir 1.5-2 bin tl fazla vermenizi öneririm.
Yazılım:
One Uİ 8 Mükemmel olmuş
Özelleştirilebilir onca ayar-menü-kısayol var.
Deneyilediğim en iyi telefon yazılımı diyebilirim.
Burdan + puan.
Ekran:
6.7İnc 1080x2340 (FHD+) Dynamic Amoled 120Hz
Ekranı ile çok iyi bir performans gösterirken.
16Milyon renk gösterebiliyor ve 1900nit parlaklığa kadar çıkabiliyor.
Corning Gorilla Glass Victus+ ile darbelere karşı dayanıklı bir ekranı var.
Dizi-film-oyun-video...
- xenk2626
- Cevaplar: 72
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
33kya denk getirirsen honor 400 pro 12/512indirim falan olsa veya taksitle çok faiz olmazsa s24+ bakıyordum daha iyi gibi s24 fe nin 256 gb olanı var mı
Benim düz s24 alma planım var ve bütçem benimde 35k şuan almayacağım Kasımı bekliyorum indirim için fiyatları yukarı çekip indirim yaparlarsa almam s26 serisini bekleyip s25 alırım o zaman. Benim için ekran kasa oranı boyut ve bataryadan önemli.samsung apple var mı telefon önerileriniz YD 16 düşünüyordum ama başka varsa şunu alın diyeceğiniz s25fe falan alabilirim
24+ 10k değecek fark yaratmıyorindirim falan olsa veya taksitle çok faiz olmazsa s24+ bakıyordum daha iyi gibi s24 fe nin 256 gb olanı var mı
s24+ ekran çözünürlüğü depolaması rami bataryası işlemci perfonmansı ve diğer ekran özellikleri falan daha iyi bu farkı vermeye değmez mi24+ 10k değecek fark yaratmıyor
kasım ayında indirim olur inşallah s24 yerine plus da bakabilirsin oda iyiBenim düz s24 alma planım var ve bütçem benimde 35k şuan almayacağım Kasımı bekliyorum indirim için fiyatları yukarı çekip indirim yaparlarsa almam s26 serisini bekleyip s25 alırım o zaman. Benim için ekran kasa oranı boyut ve bataryadan önemli.
honor hiç güven vermiyor ya33kya denk getirirsen honor 400 pro 12/512
kasımda indirime girerse s25 alabilirsiniz benceBenim düz s24 alma planım var ve bütçem benimde 35k şuan almayacağım Kasımı bekliyorum indirim için fiyatları yukarı çekip indirim yaparlarsa almam s26 serisini bekleyip s25 alırım o zaman. Benim için ekran kasa oranı boyut ve bataryadan önemli.
düz s25 den bahsediyorsan olabilir şuan ki fiyatı 44k falan kasımda indirime 38 falan girerse anca alabilirim işlemcisi s24+ göre daha iyi s24+ da kasım da indireme girerse onu da alabilirim kararsızımkasımda indirime girerse s25 alabilirsiniz bence
sizce YD 16 alınır mıkasımda indirime girerse s25 alabilirsiniz bence
yd ile uğraşılmaz tr fiyatına değmez trde yaşamak iphone almak için engel bencedüz s25 den bahsediyorsan olabilir şuan ki fiyatı 44k falan kasımda indirime 38 falan girerse anca alabilirim işlemcisi s24+ göre daha iyi s24+ da kasım da indireme girerse onu da alabilirim kararsızım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sizce YD 16 alınır mı
Bütçemiz aynı ve bu fiyat civarında İPhone ve Samsung düşünülmeli bence. Daha önce Xiaomi kullandım ve memnun kalmadım kesinlikle HyperOS cihazlardan ne kadar uzak durursam o kadar iyi. Ayrıca s26 serisinin çıkışı ertelenebilir bu yüzden güncel olan s25 fazla indirim almaz gibi benim asıl almak istediğim cihaz s25 ama biraz zor bu bütçeye inmesi.Şu aralar s24 serisi fiyat olarak düşüşte ve s25 serisi şuan güncel olduğu için stok eritmek için eğer indirim yapacaklarsa ona yaparlar gibi daha çok. İnşallah s25 bütçeme uyarda alırım bazen kasımda banka kampanyaları oluyor ama bence bu kasım hiç yapmacaklar gibi yapsalarda 1.500tlyi geçmez. Kasıma az kaldı şuan fiyatlarda yükseltme yok bir sürü cihazı 5 farklı siteden takip ediyorum fiyatları artırıp indirlerse yazarım buraya.kasım da iyi indirim gelir inşallah
ekran çözünürlüğü arttığında batarya tüketimi artar bu da ekranı kaliteli ama bataryayı eşit verimlilikte yapars24+ ekran çözünürlüğü depolaması rami bataryası işlemci perfonmansı ve diğer ekran özellikleri falan daha iyi bu farkı vermeye değmez mi
kasım ayında indirim olur inşallah s24 yerine plus da bakabilirsin oda iyi
honor hiç güven vermiyor ya
kasımda değil aralık-ocakta oluyor en büyük FE indirimleris24+ ekran çözünürlüğü depolaması rami bataryası işlemci perfonmansı ve diğer ekran özellikleri falan daha iyi bu farkı vermeye değmez mi
kasım ayında indirim olur inşallah s24 yerine plus da bakabilirsin oda iyi
honor hiç güven vermiyor ya