35k telefon önerir misiniz

Oktayy_00

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
165
samsung apple var mı telefon önerileriniz YD 16 düşünüyordum ama başka varsa şunu alın diyeceğiniz s25fe falan alabilirim

samsung apple var mı telefon önerileriniz YD 16 düşünüyordum ama başka varsa şunu alın diyeceğiniz s25fe falan alabilirim
24fe yapıştır geç 25fe-24fe %3 fark yok

24fe yapıştır geç 25fe-24fe %3 fark yok
indirim falan olsa veya taksitle çok faiz olmazsa s24+ bakıyordum daha iyi gibi s24 fe nin 256 gb olanı var mı

Benim düz s24 alma planım var ve bütçem benimde 35k şuan almayacağım Kasımı bekliyorum indirim için fiyatları yukarı çekip indirim yaparlarsa almam s26 serisini bekleyip s25 alırım o zaman. Benim için ekran kasa oranı boyut ve bataryadan önemli.

24+ 10k değecek fark yaratmıyor
s24+ ekran çözünürlüğü depolaması rami bataryası işlemci perfonmansı ve diğer ekran özellikleri falan daha iyi bu farkı vermeye değmez mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim düz s24 alma planım var ve bütçem benimde 35k şuan almayacağım Kasımı bekliyorum indirim için fiyatları yukarı çekip indirim yaparlarsa almam s26 serisini bekleyip s25 alırım o zaman. Benim için ekran kasa oranı boyut ve bataryadan önemli.
kasım ayında indirim olur inşallah s24 yerine plus da bakabilirsin oda iyi

33kya denk getirirsen honor 400 pro 12/512
honor hiç güven vermiyor ya

kasımda indirime girerse s25 alabilirsiniz bence

düz s25 den bahsediyorsan olabilir şuan ki fiyatı 44k falan kasımda indirime 38 falan girerse anca alabilirim işlemcisi s24+ göre daha iyi s24+ da kasım da indireme girerse onu da alabilirim kararsızım

sizce YD 16 alınır mı

düz s25 den bahsediyorsan olabilir şuan ki fiyatı 44k falan kasımda indirime 38 falan girerse anca alabilirim işlemcisi s24+ göre daha iyi s24+ da kasım da indireme girerse onu da alabilirim kararsızım

sizce YD 16 alınır mı
yd ile uğraşılmaz tr fiyatına değmez trde yaşamak iphone almak için engel bence

kasım da iyi indirim gelir inşallah
Bütçemiz aynı ve bu fiyat civarında İPhone ve Samsung düşünülmeli bence. Daha önce Xiaomi kullandım ve memnun kalmadım kesinlikle HyperOS cihazlardan ne kadar uzak durursam o kadar iyi. Ayrıca s26 serisinin çıkışı ertelenebilir bu yüzden güncel olan s25 fazla indirim almaz gibi benim asıl almak istediğim cihaz s25 ama biraz zor bu bütçeye inmesi.Şu aralar s24 serisi fiyat olarak düşüşte ve s25 serisi şuan güncel olduğu için stok eritmek için eğer indirim yapacaklarsa ona yaparlar gibi daha çok. İnşallah s25 bütçeme uyarda alırım bazen kasımda banka kampanyaları oluyor ama bence bu kasım hiç yapmacaklar gibi yapsalarda 1.500tlyi geçmez. Kasıma az kaldı şuan fiyatlarda yükseltme yok bir sürü cihazı 5 farklı siteden takip ediyorum fiyatları artırıp indirlerse yazarım buraya.

s24+ ekran çözünürlüğü depolaması rami bataryası işlemci perfonmansı ve diğer ekran özellikleri falan daha iyi bu farkı vermeye değmez mi

ekran çözünürlüğü arttığında batarya tüketimi artar bu da ekranı kaliteli ama bataryayı eşit verimlilikte yapar
işlemcisi aynı işlemci denebilir değil direkt aynı işlemci
ram konusunda iyi
falan dediğiniz extra özellikler para edecek şeyler değil
yani kısaca +4gb ram ve FHD+ yerine QHD+ ekran için 10-12k verilmez

kasımda değil aralık-ocakta oluyor en büyük FE indirimleri

Honor xioami-apple ve yançar denebilecek markalardan çok çok üstün güvenilirliğe ve kaliteye sahip bir markadır gerek kulaklıklar-gerek tabletler-gerekse telefonları olsun denediğim özel cihazlardandır(not samsung-honor ya da hiçbir markanın fanboyu değil objektif bir kullanıcıyım)

Geri