Firstmoon
80+ Bronze

- Reaksiyon skoru
 - 142

elimde şu tarz bir sistem var başka önerebileceğiniz sistem var mı bu fiyat bandında  

hocam cumaları iyi sistemler giriyor mu indirime parayı toplamıştım dün crimson infinity diye sistem var incehesapta 34 bindi fiyatı alacaktım 38k olmuş bugün şansımaCumayı beklemeni tavsiye ederim
Gördüm hocam bana da o çok saçma geldi 2 hafta önce 30.999du ben bunu aldımhocam cumaları iyi sistemler giriyor mu indirime parayı toplamıştım dün crimson infinity diye sistem var incehesapta 34 bindi fiyatı alacaktım 38k olmuş bugün şanskma
Attım hocam@canovzki bu arkadaş bana bir sistem atmıştı ona bakabilirsin cuma günü indiriminde almıştı sanırsam
Dün sabah ki sistemlere vergi muhabbetinden sonra gözlemimle bi %20 yakın koydu bence@canovzki bu arkadaş bana bir sistem atmıştı ona bakabilirsin cuma günü indiriminde almıştı sanırsam
hocam baya iyi almışsınız sistemi valla moralim bozuldu alacagım sisteme zam gelinceGördüm hocam bana da o çok saçma geldi 2 hafta önce 30.999du ben bunu aldım
bu sistem birdaha indirime girer mi acabaAttım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dün sabah ki sistemlere vergi muhabbetinden sonra gözlemimle bi %20 yakın koydu bence
Hocam bende acaba çok mu verdim iade mi etsem diye düşünüyorumhocam baya iyi almışsınız sistemi valla moralim bozuldu alacagım sisteme zam gelince
iyiki etmemişsiniz hocam gayet iyi almıssınız bende cumayı beklicem mecbur o da şans işi iyi sistem indirime girerse artıkHocam bende acaba çok mu verdim iade mi etsem diye düşünüyorum
32 ye alalım senden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()