Neler Yeni

🔥İndirim 36.800 TL OLED 55" 120Hz TV Grundig 55GHO9700

adroxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Şahin Saydan
Yanlış olmasın 1080p 120hz 4k değil ve panel eski oled ilk panellerden alacaksanız 9900 modelini alın o 120hz 4k.

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn

detag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sinan
Yanlış olmasın 1080p 120hz 4k değil ve panel eski oled ilk panellerden alacaksanız 9900 modelini alın o 120hz 4k.
Panelin eski olduğu bilgisini nereden edindiniz, paylaşabilir misiniz? Diğer modelin paneli yeni diye mi öneriyorsunuz yoksa 4k 120Hz görüntü aktarımı yapabildiği için mi?

adroxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Şahin Saydan
Panelin eski olduğu bilgisini nereden edindiniz, paylaşabilir misiniz? Diğer modelin paneli yeni diye mi öneriyorsunuz yoksa 4k 120Hz görüntü aktarımı yapabildiği için mi?
Panelin eski olması LG üretimi ilk serileri olması, OLED teknolojisi LG nin elinde diğer markalara baktınız mı bilemiyorum ama 3 aydır tv arayışındaydım ve çok fazla araştırdım her mediamarkt a girdiğimde bir grunding ci arkadaş gelip abi illa bunu verelim gho9700 yav kardeşim göz var nizam var LG B4 ile bunu yan yana koyuyorum dağlar kadar fark var onu geçtim sağlam bir qned bu panelden daha iyi gösteriyor inanmazsanız eğer tcl c855 veya c755 serilerine bakabilirsiniz bunları bir kenara bırakıyorum 9700 serisi 4k 60hz bir panele sahip benim gibi ps5 pro bağlayacak adamların işine yaramıyor o kadar para verip onun yerine eğer bu markaya kafayı takmışsanız 9900 alın 4k 120hz giriş seviyesi bir OLED alırsınız paneli gidip teknoloji marketlerde deneyin cidden az çok bu işleri anlıyorsanız ne demek istediğimi anlarsınız ben LG B4,C4 ve TCL C855 C755 modellerinin birisini almak için baya araştırdım bunun için 5 6 farklı teknik servis ile görüştüm şu zamana kadar 15 20 adet tv almışızdır hepsini mümkün olduğunca LG tercih ettik servis ağı için ama bu sene sırf denemek amaçlı mini led olan tcl 65c855 serisini aldım inanır mısın ben OLED e bu kadar yakın bir panel görmedim kısaca grundig markası LG firmasının giriş ve ilk oled panellerini alıp çerçeveleyip satmaktadır fiyatı bu yüzden ucuzdur ne kadar para o kadar ekmek.. Şikayetlerine bakarsanız oled yanmalarından servis problemlerinden kafayı kaldıramamaktadırlar tek güzel yanı kronik sıkıntısı var ise bire bir değişim yapıyorlar vatan bilgisayar gibi yerlerden alındığında.

GHO serilerinde b2 veya b1 paneller kullanılmıştır.

Top Bottom