Hangi monitörü önerirsin360Hz al, Hz değeri yükseldikçe düşmanı daha erken görebiliyorsun. Çok az da olsa bir avantaj sağlıyor rekabetçi oyunlarda.
360Hz al, Hz değeri yükseldikçe düşmanı daha erken görebiliyorsun. Çok az da olsa bir avantaj sağlıyor rekabetçi oyunlarda.
E sporcu değilim ama yüksek ranklarda oyun oynamayı seviyorumbence gerek yok 360 a E sporcu degilsen tabii hocam
bence genede 240 yeterli olurE sporcu değilim ama yüksek ranklarda oyun oynamayı seviyorum
Alınabilir. Dell monitörler iyidir.Bu baya hoşuma gitti benim![]()
Dell Alienware 25 AW2523HF Monitör
Dell Alienware 25 AW2523HF Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
ms onemli hocam ozaman digerini alin dell iyidirNormalde 240hz dell g2524h alacaktım biraz soğudum ms değerleri falan kötüymüş yüksek hz monitöre göre
O fiyatta daha iyisi yok sanırım araştırdığım kadarıylams onemli hocam ozaman digerini alin dell iyidir
Hocam 1080p için max 24.5 öneriliyor 27 inch rekabetçi oyunlar için iyi değil sanırımhocam 240 paşalar gibi yeter 360 biraz mastürbasyona kaçiyo
al bunu keyfine bak
hocam küçük monitör istemelerinin nedeni çoğunlukla 4;3 yaptıklarında daha rahat göze hitap etmesi inç büyüklüğü arttıkça fiyatta artar ve bu fiyatta başka böyle monitö bulamazsınHocam 1080p için max 24.5 öneriliyor 27 inch rekabetçi oyunlar için iyi değil sanırım