cooler master core 2montajı yanlıştır belki modeli nedir?
montajı yanlıştır belki modeli nedir?
montajı yanlıştırbelki modeli nedir?![]()
Gayet normal değerler Çok aşırı ısınan bir işlemci 240mm Arctic ile %100 yük altında 90 derecelerde çalışan bir işlemciryzen 5 7600x işlemcil var 5070 ekran kartı 1 aylık pc warzone ful extrem ayar 75-80 derece fanlı olsada aynı 75-80 de durur bence çok saçma en baba 60 65 de durması gerekmiyormu işlemci kullanımı %100 boşa 6 k verdik Alıntıyı görüntüle
iyide abi adı üstünde sıvı soğutma 55-65 arası geZmesi gerekmiyormu normal kule tipi ile aynı değeri veriyorGayet normal değerler Çok aşırı ısınan bir işlemci 240mm Arctic ile %100 yük altında 90 derecelerde çalışan bir işlemci
360mm ile 80 derece çok iyi bir değer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
curve ayarları yaparak 10 derece daha düşürebilirsin
abi curve ayarı nasıl yapılıyor ayığtır sorması :/Gayet normal değerler Çok aşırı ısınan bir işlemci 240mm Arctic ile %100 yük altında 90 derecelerde çalışan bir işlemci
360mm ile 80 derece çok iyi bir değer.
curve ayarları yaparak 10 derece daha düşürebilirsin
Üst seviye sıvı soğutmalar hariç Kule tipi genel olarak daha iyi soğutma sağlar zatennormal değil kesinlikle kule tipi soğutucuyla daha düşük sıcaklıklarda çalışıyordu. soğutma bloğunun doğru temas ettiğine emin misiniz?
,
bilmiyorum kanka vatanda topladım genel olarak sıkıntı yok babalar gibi oynatıyor ama şünü diyorum sıvı soğutma var 360 mm 3 fanlı ve hala ne olursa olsun istersem 3 tane 4 k render yapayım 65 derecenin üstüne çıkmaması lazım diye düşünyoum yanlışım varmı eğer böyleyse kule tipi koysaydım daha iyi hiç yoktan 3.5 4 k cebime kalırdınormal değil kesinlikle kule tipi soğutucuyla daha düşük sıcaklıklarda çalışıyordu. soğutma bloğunun doğru temas ettiğine emin misiniz?
,
e abi o zaman boşunamı sıvı soğutma aldım benÜst seviye sıvı soğutmalar hariç Kule tipi genel olarak daha iyi soğutma sağlar zaten
Buyur 360 mm sıvı soğutma testi
Alıntıyı görüntüle
Hâlâ 3 fanlı olan her model 55° çalıştırıyor sanıyor millet thermalright sprit muhtemelen aynı ya da daha iyidir bundanÜst seviye sıvı soğutmalar hariç Kule tipi genel olarak daha iyi soğutma sağlar zaten
Buyur 360 mm sıvı soğutma testi
Alıntıyı görüntüle
7800x3d mesela daha az ısınıyor söylediğin değerleri bu işlemciyle yakalardın ama 7600x dehşet ısınan bir işlemci. Fotoyu incelersen anlarsın zatenbilmiyorum kanka vatanda topladım genel olarak sıkıntı yok babalar gibi oynatıyor ama şünü diyorum sıvı soğutma var 360 mm 3 fanlı ve hala ne olursa olsun istersem 3 tane 4 k render yapayım 65 derecenin üstüne çıkmaması lazım diye düşünyoum yanlışım varmı eğer böyleyse kule tipi koysaydım daha iyi hiç yoktan 3.5 4 k cebime kalırdı
e abi o zaman boşunamı sıvı soğutma aldım ben
bu işlemci zaten ısınınan bir işlemci ve soğutucu da sanırsam o kadar iyi değilryzen 5 7600x işlemcil var 5070 ekran kartı 1 aylık pc warzone ful extrem ayar 75-80 derece fanlı olsada aynı 75-80 de durur bence çok saçma en baba 60 65 de durması gerekmiyormu işlemci kullanımı %100 boşa 6 k verdik Alıntıyı görüntüle
7800x3d mesela daha az ısınıyor söylediğin değerleri bu işlemciyle yakalardın ama 7600x dehşet ısınan bir işlemci. Fotoyu incelersen anlarsın zaten
Alıntıyı görüntüle