3600 kullananlar bakabilir mi(ısınma konusu)

Masyta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
612
Oyunlarda max kaç dereceyi görüyor sadexe oyun için veya az bi yayın için t6 ultra gerekir mi.

Stock soğutucu ile oyunlarda ortalama 70 derece falan, kullanım arttıkça bu değer artıyor, ben hiç stock fanı takmadan direk CM MA410P yi taktım oyunda 55-60 derece yükte 70 derece (MX-4 2019 Edition macunla).

Gerekir

Bu arada Stock soğutucu ile oyunlarda 3850-3950MHz civarında çalışıyor, minimum 4 bakırlı bir kule tipi ile ise oyunlarda 4050-4150MHz arasında çalışıyor buda biraz FPS farkı demek.

Stock soğutucu ile oyunlarda ortalama 70 derece falan, kullanım arttıkça bu değer artıyor, ben hiç stock fanı takmadan direk CM MA410P yi taktım oyunda 55-60 derece yükte 70 derece (MX-4 2019 Edition macunla).
t6 ultra kullanıyorum oyunlarda genelde 56 derece filan (3600x)
Peki t6 ultra montajı ile ilgili video var mı detaylı ve b450 s2h anakartda rami ve ekran kartını kısıtlar mı ekran kartım büyük üç fanlı 1660 super gaming gigabyte

Gerekir ve istenilirse CPB'i kapatabilirsiniz, daha serin çalışacaktır.

Stok soğutucu 1.0 voltaj 3.6 GHz cs - valorant 60 derece ağır oyunlar 70 derece

Kasan yeterince hava alıyorsa sorun olmaz, oyunlarda 3.8 GHz boost bile yapıyor stok soğutucu ile bende.
Yayın için de pek gerekli olduğunu sanmıyorum, tabii ki alabiliyorsan al soğutucu ama yayın da açarsın.
Hatta ekran kartın NVIDIA ise yayını NVENC kullanarak verirsen işlemcine yük bile binmez.

Oyunlarda max kaç dereceyi görüyor sadexe oyun için veya az bi yayın için t6 ultra gerekir mi.
ben alıştım bu işlemcinin ısınmasına. Kolay kolay tam yüke girmediği için aşırı ısınmıyor. t6 ultra alınsa iyi olur

Kasan yeterince hava alıyorsa sorun olmaz, oyunlarda 3.8 GHz boost bile yapıyor stok soğutucu ile bende.
Yayın için de pek gerekli olduğunu sanmıyorum, tabii ki alabiliyorsan al soğutucu ama yayın da açarsın.
Hatta ekran kartın NVIDIA ise yayını NVENC kullanarak verirsen işlemcine yük bile binmez.
Kasam spec delta
1660 super
Peki t6 ultra kasama sığar mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,642
Üyeler
192,442
Son üye
JeromeValeska