Neler Yeni

Çözüldü✓ 3600 MHz altında çalıştırmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kaan
Steam
Wraith Fox
Discord
Wraith Fox#4588
Merhaba.

Aldığım sistemde ASUS ROG STRIX B550-F Gaming anakart mevcut ve bunun yanında AMD R5 5600 işlemci mevcut. Fakat aldığım RAM'ler 3600 MHz ama işlemci Max 3200 MHz destekliyor. Bunun için RAM'leri 3200 MHz'de çalıştırmam lazım. Bunu nasıl yapabilirim? XMP ayarını açarsam sorun yaşar mıyım çökmeler gibi önceden farklı bir sistemde yaşamıştım çünkü.

trkmn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Turan Türkmen
Aynı anakart ve işlemciyi kullanıyorum.biostsn D.O.C.P açman yeterli hiç bı sorun yasamassın

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kaan
Steam
Wraith Fox
Discord
Wraith Fox#4588
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı anakart ve işlemciyi kullanıyorum.biostsn D.O.C.P açman yeterli hiç bı sorun yasamassın
Teşekkür ederim işlemci 3/4 güne elime ulaşıcak ayarı hemen yapacağım. Anakart ve işlemciden memnunmusunuz bu arada? 1 Ay sonra ekran kartıda değişmem gerekiyor en verimli halde kullanmak için bir öneriniz varmı?

trkmn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Turan Türkmen
Teşekkür ederim işlemci 3/4 güne elime ulaşıcak ayarı hemen yapacağım. Anakart ve işlemciden memnunmusunuz bu arada? 1 Ay sonra ekran kartıda değişmem gerekiyor en verimli halde kullanmak için bir öneriniz varmı?
Anakart üst sekment bi kart,işlemcide milli islemcimiz f/p ürünü olarak bende kule tipi soğutucu var 4.6 GHz de kullanıyorum.Bios ayarlarınıda videoda ki yaparsan en verimli şekilde kullanırsın

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Ömerfaruk
Aynı işlemci anakart bendede var corsair h100ile yük altında max 60 derece çok güzel şuan yanınada idareten RTX 4070 alacağım

Top Bottom