22.10.3 driverini sen yapsan daha iyi olurdu, onu kullanma zaten.22.5.1 22.10.3 dropda takılmada oluyor
Ameliyatmı olucaktın hocam sen en sonbendede oluyornvidiadan amdye geçtiğime pişman oldum bendede milisaniyelik yeşil ekran geliyor sonra siyah oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
1tbb sdd m.2 onlada alakası yok
evet hocam bu perşembe kontrolüm vardı valla helal olsun hatırlamanız iyi oldu alerjim olduğu için anestezi veremiyorlardı şuan iyiym bu perşembe doktyora gideceğiz ameliyat tarihi vericeklerAmeliyatmı olucaktın hocam sen en son
Durum ne hocambakalım deneyip hemen anında geliyorum
Hocam driver kurdum forza giriyorum şuan bakalımDurum ne hocam
hocam şuan denedim ilk 3 dk drop takılma oldu ama şuanlık düzgün duruyor ben pek güvenemedim uzun ve başka oyunlarda detaylı test yapmam gerek desem yalan olmaz ben biraz daha oynayayım forzaDurum ne hocam
Ah hocam ne şanssızsın ama dert etme birsekilde çözeriz osmanhoca var dedigin gibi uzun süreli test yaptıktan sonra yazHocam driver kurdum forza giriyorum şuan bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam şuan denedim ilk 3 dk drop takılma oldu ama şuanlık düzgün duruyor ben pek güvenemedim uzun ve başka oyunlarda detaylı test yapmam gerek desem yalan olmaz ben biraz daha oynayayım forza
Geçmiş olsun Allah şifa versin ustam.evet hocam bu perşembe kontrolüm vardı valla helal olsun hatırlamanız iyi oldu alerjim olduğu için anestezi veremiyorlardı şuan iyiym bu perşembe doktyora gideceğiz ameliyat tarihi vericekler