Bronze.Acaba silikon kaliten nedir?
keşke benimkide üşüse
Stock Soğutucu ile normal birde otomatik frekanslardaysa işlemci 80 leri bile gördüğü oluyor stress testlerinde bunun sebebi 1.45V vermesi oluyor çılgın atıyor amd işlemcileri voltajı manuel olarak kısmak en doğrusu.hocam bi açıklayıverseniz ben normal zannediyordum birisi demiş ben daha 60 derece görmedim nasıl oluyor ya
Sıcaklığa bakınca ben üşüdümNOT: Son durum fanları %100 e çektiğimde:
Alıntıyı görüntüle
@cfranko Bu kadar zorlama yeter herhalde .
4.2 GHz 2600X boşta 35-45 Watt, yüzde yüz FPU testinde 145 WattBoşta 17W ne ya hiçbişey
bende 40w .d
T6 reis ile 55 görüyorum oyunlarda ama stress testinde 87.Bendeki de terlemez hiç, max 68 gördü oyunlarda, 4GHz 1.375V
Ben Wraith max ile görüyordum, şimdi tekrardan bir stress testi yapayım.4.2 GHz 2600X boşta 35-45 Watt, yüzde yüz FPU testinde 145 Watt
AMD; evet sayın kullanıcılar, bu işlemcinin TDP değerini 95 Watt olarak belirledik.
Kullanıcılar: nE?
Mesaj otomatik birleştirildi:
T6 reis ile 55 görüyorum oyunlarda ama stress testinde 87.
Neden boşta 45-47W anlamıyorum4.2 GHz 2600X boşta 35-45 Watt, yüzde yüz FPU testinde 145 Watt
AMD; evet sayın kullanıcılar, bu işlemcinin TDP değerini 95 Watt olarak belirledik.
Kullanıcılar: nE?
Mesaj otomatik birleştirildi:
T6 reis ile 55 görüyorum oyunlarda ama stress testinde 87.
İşlemcinin çalıştığına emin misin bu arada?Alıntıyı görüntüle
TH240 soğutma 4.2ghz 1.25V ile. Balkonu açayım dedim
@cfranko
GÜNCELLEME:
Alıntıyı görüntüle
Bu işlemci aynı zamanda Stok fan ile UV yaparken 115 dereceye de tanıklık etmişti .