thErenSK
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
iyi ya işte hem daha az ısınır hem elektrik faturası daha az gelirAlıntıyı görüntüle
Değişen bir şey olmadı.
iyi ya işte hem daha az ısınır hem elektrik faturası daha az gelirAlıntıyı görüntüle
Değişen bir şey olmadı.
CPU burner ile yapmıştım, cinebench deneyim birde. OCCT'nin extreme testini yaptım,3 dakikalık, ortalama 140-150 çekti, max 165 çekti.E iyide o voltajda daha yüksek görmesi lazım. Çok garip, 200 watt gördüğünü reddit'te görmüştüm. Bi' de Abdullah Hacıgül, videosunda da söylemişti sanırsam.
aynı benTD500 ROG 2060 Falan var. Daha çok görsel bir sistem. FPS bana yetiyor. Ama bu kazık yemediğim anlamına gelmiyor.
Herhalde bayağı bi' extreme overclocktu benim gördüğüm. Güzel ya, o işlemci büyük işlemci, normal.E iyide o voltajda daha yüksek görmesi lazım. Çok garip, 200 watt gördüğünü reddit'te görmüştüm. Bi' de Abdullah Hacıgül, videosunda da söylemişti sanırsam.
Cinebench daha çok güç çeker.CPU burner ile yapmıştım, cinebench deneyim birde.
Hocam işlemcilerimiz aynı.Kış geldi tozlanmasın kasa diye akrilik panel taktım meshi çıkartıp klima çalışıyor birde odada değerler bu şekilde.aynı ben
200W olmasa bile boşta 30 falan olmalı.E iyide o voltajda daha yüksek görmesi lazım. Çok garip, 200 watt gördüğünü reddit'te görmüştüm. Bi' de Abdullah Hacıgül, videosunda da söylemişti sanırsam.
45 watt da olabilir, pek sıkıntı değil.200W olmasa bile boşta 30 falan olmalı.
Sattınız mı?Boşta 55 derece olan eski 3500x'im...
Hayır. İlanda duruyor.Sattınız mı?
R5 3500x'imde üşüyor, boşta 33 dereceAlıntıyı görüntüle
TH240 soğutma 4.2ghz 1.25V ile. Balkonu açayım dedim
@cfranko
GÜNCELLEME:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu işlemci aynı zamanda Stok fan ile UV yaparken 115 dereceye de tanıklık etmişti .