oyun için mi kullanıcaksınMerhaba beyler oled 2 k 240 hz var stokta samsung 2 k 360hz beklenmelimi
Evetoyun için mi kullanıcaksın
hikayeli oyunlar için gereksiz diye düşünüyorumMerhaba beyler oled 2 k 240 hz var stokta samsung 2 k 360hz beklenmelimi
Hikayeli 0 saat oynarimhikayeli oyunlar için gereksiz diye düşünüyorum
rekabetçi için saçma değil mi oledHikayeli 0 saat oynarim
Cok hizlirekabetçi için saçma değil mi oled
kaliteli ips panel işinizi görür hem 27inc fazla rekabetçi içinCok hizli
oled yerine daha büyük ve daha yüksek çözünürlükte IPS daha iyi olur, oled sadece tablet/telefonda daha iyi (Kendi Fikrime Göre) ve 240 hz de düşük orta değil yüksek seviye bence 240 alabilirsin.Cok hizli
Knk dedigin cok cok mantiksiz fps oyniyacagim diyorum buyuk ve yuksek cozunurluk oneriyoesun ve oled en iyisi suan akicilik olarak eyw hz onerin icinoled yerine daha büyük ve daha yüksek çözünürlükte IPS daha iyi olur, oled sadece tablet/telefonda daha iyi (Kendi Fikrime Göre) ve 240 hz de düşük orta değil yüksek seviye bence 240 alabilirsin.
akıcılıkta oled LCD fark etmiyor yalnız, sadece renk tonlarını fark ettiriyor. FPS oyunu oynuycaksın, 2k da oynamak varken 1080p de oynamak saçma, 165hz zaten oyuncular için mükemmel, bunun üstü çoğu anlarda gereksiz özelliklede valorant tarzı oyunda.Knk dedigin cok cok mantiksiz fps oyniyacagim diyorum buyuk ve yuksek cozunurluk oneriyoesun ve oled en iyisi suan akicilik olarak eyw hz onerin icin
Knk lutfen bilmedigin konuda yorum yapma oled monitorde ilk gecikme 1 ise ortalama 3 ips ise ilk 1 ortalama 6 7 yani akicilik o kadar iyi degilakıcılıkta oled LCD fark etmiyor yalnız, sadece renk tonlarını fark ettiriyor. FPS oyunu oynuycaksın, 2k da oynamak varken 1080p de oynamak saçma, 165hz zaten oyuncular için mükemmel, bunun üstü çoğu anlarda gereksiz özelliklede valorant tarzı oyunda.
TN veya IPS LCD ler yüksek hz de iyi performans sunar. 1 ms de öyle aman aman yüksek veya orta bir şey değil.Knk lutfen bilmedigin konuda yorum yapma oled monitorde ilk gecikme 1 ise ortalama 3 ips ise ilk 1 ortalama 6 7 yani akicilik o kadar iyi degil