Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 3699 TL MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G VENTUS 2X OC

25344143

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
İsimi Yok
Uygunsuz davranış
Yani şurada yazılan yorumlar ve kanunu kullanarak satıcıyı soymaya çalışmak, toplumun ahlak ve vicdan kavramlarından uzaklaşığını, nasıl çürüdüğünü maalesef göz önüne seriyor.
Ulan diyelim ki kanunen bir yol açıldı adamın malını bu fiyata "çaldın". E sen en alçak bir ******** hırsız olmuş olacaksın. Senin şerefin bir ekran kartı ediyor demek ki, sen bir ekran kartlık adamsın. Allah hepinize akıl, fikir, ahlak ve utanma duygusu nasip etsin inşallah.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Musa Topçu
Yani şurada yazılan yorumlar ve kanunu kullanarak satıcıyı soymaya çalışmak, toplumun ahlak ve vicdan kavramlarından uzaklaşığını, nasıl çürüdüğünü maalesef göz önüne seriyor.
Ulan diyelim ki kanunen bir yol açıldı adamın malını bu fiyata "çaldın". E sen en alçak bir ******** hırsız olmuş olacaksın. Senin şerefin bir ekran kartı ediyor demek ki, sen bir ekran kartlık adamsın. Allah hepinize akıl, fikir, ahlak ve utanma duygusu nasip etsin inşallah.
Firma yapınca sıkıntı yok ama

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Musa Topçu
Evine hırsız girdi diye sen de diğerlerinin evini soymaya kendini hak mı görüyosun? Bu kendi ahlaksızlığını haklı çıkarmak için kendine söylediğin bir yalan.
Ben diğerlerinin yaptığını savunan bir şey söylediğimi hatırlamıyorum yapanlara şahıslara laf edip firmaya bir şey demediğin için yazdım

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,229
İsim
Ömür
Kral sen hata yaptın konu açarak belki gelicek kartın bazı engellilere battığı için gelmeyebilir ayrıca firmalar saçma sapan abartı fiyatlara ürün satarken sıkıntı yok böyle bişey olunca yok firmaya yazık falan filan kimse benim babamın oğlu değil adam görmüş ucuzdan almış ister dava açar ister thh başvurur sizene olm batıyomu size

Korvo.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Can Yavuz
Sizin atladığınız bi detay var. Bi ürün fahiş fiyattan satılıyorsa bu fiyatı yazması için yukardan talimat gidiyor orada çalışanlara. Bir ürün 37.000 olacakken 3700 lira olursa bu tamamen orada çalışan hatası olur, ve o kişiyi işinden bile edebilir. Siyahla beyazı, eşşekle öküzü, sarıyla laciverti karıştırmayın. Bi ürünü yanlış fiyattan ucuza almanız firmaya değil, orada fiyatları giren çalışana dert olur. #AliKoçİstifa

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,761
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Teslim edildikten sonra bir şey olmazda mesela bu arkadaşın indirimide bitmiş forumda paylaşmaya gerek yok bence indirim devam etse hadi birileri yararlansin diye paylaşılır
yine paylassa farkediyoalr bence hiç paylasmamak lazım :D

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,810
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Bu fiyata bunu satarlarken sorun yok da 3699 liraya alınınca müşteri mi haksız oluyor.

4090.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
kerem erikci
iptal yedi mi ürün

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İnşallah ürünün gelir kardeşim, hakkını sonuna kadar ara. Her gün kaç tane konu görüyorum burada türlü sitelerden alışveriş yapıp mağdur olanı mı dersin, thh kazanmasına rağmen firmaların yardımcı olmamaları mı dersin müdürün engellemesi mi dersin. Burada ağlayacak biri varsa bu fiyatı giren firma personeli ağlasın. Her zaman tüketici haklıdır. İyi forumlar...

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,387
İsim
Diyarhan
Satıcı olsam bozuk ürün gönderir sonra onu geri alınca stokta ürün yok diyip para iadesi yapardım 😄 İyiki satıcı değilim.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Sizin atladığınız bi detay var. Bi ürün fahiş fiyattan satılıyorsa bu fiyatı yazması için yukardan talimat gidiyor orada çalışanlara. Bir ürün 37.000 olacakken 3700 lira olursa bu tamamen orada çalışan hatası olur, ve o kişiyi işinden bile edebilir. Siyahla beyazı, eşşekle öküzü, sarıyla laciverti karıştırmayın. Bi ürünü yanlış fiyattan ucuza almanız firmaya değil, orada fiyatları giren çalışana dert olur. #AliKoçİstifa
Ali koçun olayla alakası

Top Bottom