Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 3699 TL MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G VENTUS 2X OC

hamburkus

80+
Fiyatın yanlış yazıldığı bariz. Keşke haksız kazanç elde etmek yerine, halkımızın ilk düşüneceği şeyin firmaya ulaşıp yanlışlarını düzeltmelerini sağlamak olsaydı.

Ne yazık ki ürünü satın alıp sonra da "Göndermezse THH'ye başvururuz, bir şeyler kazanırız" diyenler ülkenin bu halde olmasının asıl sebebi olan insanlar.
  • Hak etmedikleri işlerden kazançlar elde etmeye çalışan, kazanç elde ettiklerinde bunu yanlarına kâr sayanlar (bu dolandırıcılık değil midir?)
  • Emek sarf etmeden veya liyakatsiz şekilde makam mevki sahibi olmak isteyenler
  • Tanıdıkla eşle dostla işlerini yaptıranlar
Tüm maddeler aynı kafa yapısı arada bir fark yok.

Utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz
(Göndermezse THH'ye başvururuz, bir şeyler kazanırız) bu tarz yorum yazanlar genel de yamyam aç gözlü 1 TL tenezzül eden insanlar :D ürün 15 bine filan konulup iptal edilse okey hak veririm de 4k bile değil fiyatı bunu zaten iptal edileceğini bile bile alıyorsun yani bide utanmadan thh diyorlar :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Sahuraka
Bu fiyat aldatma politikasına girer o yüzden thh den bir şey alamaz ama gönlüm ürünün sana ulaşması yönünde

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Fiyatın yanlış yazıldığı bariz. Keşke haksız kazanç elde etmek yerine, halkımızın ilk düşüneceği şeyin firmaya ulaşıp yanlışlarını düzeltmelerini sağlamak olsaydı.

Ne yazık ki ürünü satın alıp sonra da "Göndermezse THH'ye başvururuz, bir şeyler kazanırız" diyenler ülkenin bu halde olmasının asıl sebebi olan insanlar.
  • Hak etmedikleri işlerden kazançlar elde etmeye çalışan, kazanç elde ettiklerinde bunu yanlarına kâr sayanlar (bu dolandırıcılık değil midir?)

Utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz
İncehesap ın yaptığı rezilliklere de aynı tepkiyi bekliyorum hocam Şakasınız Siz

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
THH falan diyen olmuş da beyler bu fiyatları girenler incehesap ın sahibi, müdürü falan değil, bildiğin maaşlı çalışanlar. Belli ki hata yapılmış, yanlış girilmiş firma gönderirse eyvallah ama göndermezse THH falan girmeyin o toplara şu kriz ortamında milleti ekmeğinden etmeyin.

İncehesap ın THH ile size o kartı göndermesi demek o yanlış fiyatı giren çalışandan parasını keseceği anlamına geliyor, milletin vebaline girmeyin.
bulmaz. burada kendini ne diye savunacaksın tam olarak ? ucuz diye almak değil bu çünkü. bir şeyi ucuz diye almak hadi %15 - % 20 hadi taş çatlasa %30-35 daha az fiyata almaktır. burada %90 ucuza alınmış. böyle bir ucuza almak yok. ne diyeceksin mesela savunma olarak ?

"ben fırsatçılık yapmadım, hatalı girdiklerini bilmiyordum indirim yaptılar sandım, yoksa hatalı girdiklerini görüp firmayı soymaya kalkmadım" desen kim inanır sana şu durumda.

(Göndermezse THH'ye başvururuz, bir şeyler kazanırız) bu tarz yorum yazanlar genel de yamyam aç gözlü 1 TL tenezzül eden insanlar :D ürün 15 bine filan konulup iptal edilse okey hak veririm de 4k bile değil fiyatı bunu zaten iptal edileceğini bile bile alıyorsun yani bide utanmadan thh diyorlar :D
tek bir şey diyeceğim banane
her ödemesini kuruşu kuruşuna alan firmalara mı acıyacakmışım
kasada sadece 0,01 kuruş eksik diye ürün satmayanlara mı acıyacakmışım
tüketicinin hakkı her türlü var doğru adımlar atarsa hakkını bulur
siz bence biraz kafanızı çevirin de doğruyu da yanlışı da görün

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Bunu yıllardır söylüyorum ama anlamıyorlar, etikette müşteri ne görüyorsa onu alır, açıklardan yararlanmalarına izin vermeyin.
Arada çok fiyat farkı var, muhtemelen thhden red gelir

Zeitgest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ömer Faruk KARADENİZ
tek bir şey diyeceğim banane
her ödemesini kuruşu kuruşuna alan firmalara mı acıyacakmışım
kasada sadece 0,01 kuruş eksik diye ürün satmayanlara mı acıyacakmışım
tüketicinin hakkı her türlü var doğru adımlar atarsa hakkını bulur
siz bence biraz kafanızı çevirin de doğruyu da yanlışı da görün
Gerçekten tüketici haklarından olumlu bi yanıt alacağını beklemen cahilce :) Sonuçta o ilanları da koyan bir çalışan . Maaşlı bir çalışan ve hata yapabilirler. Yaptıkları hatayı da geri alma şansları var :)

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Gerçekten tüketici haklarından olumlu bi yanıt alacağını beklemen cahilce :) Sonuçta o ilanları da koyan bir çalışan . Maaşlı bir çalışan ve hata yapabilirler. Yaptıkları hatayı da geri alma şansları var :)
sözleşmede fiyatları çalışanlarımız koyuyor ona göre satın alın dememekte :) bu yüzden fiyatı kimin koyduğu pek de umrumda değil :)

Korvo.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Can Yavuz
Hepimiz biliyoruz ki incehesap o kartı gerekirse yakar ama yine de o fiyata göndermez 🤣 THH'den sonuç falan da çıkmaz, ağızlara pelesenk olmuş sürekli thh'e ver hakkını ara falan, yok öyle bir şey. Hakim olsam bu fiyata ürün alıp göndermedi diye thh'e şikayet edenleri günde 40 falaka ile cezalandırırım 🤪 Ha temennim tabi ki göndermeleri. Hiç biri babamın şirketi değil, dolar 0.1 artınca zam yapıp düşünce 3 maymunu oynayan firmaları da savunacak değiliz👌

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
murat
ürün bariz bir şekilde fiyat hatalandırması normalde 40 olan ürün 25 30 arası olsa thh seni haklı bulur ama 40 olan ürün 4 olursa satıcı haklı çıkar

ozkets

80+ Bronze
İnsan kendi muhasebesini yapabilmeli.
Ürünün fiyatında hata olduğu aşikar,Thh olumlu çıksa bile dava açılır yüksek ihtimalle kaybedersiniz.
Thh sömürücülüğünü bırakıp insan olmayı deneyin!

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Git thh başvur sonuç ne çıkar bilmem ama dene şansını. Bazıları yok böyle şöyle ince hesabı savunmuş gibi bide insanlık dersi falan diyorlar zamanında firmalar millete fırsatçılıktan ürünü dayatınca sorun yok fiyat hatasından thh başvuru yapıcam diyince auv auv. Şaka gibi

goku010203

80+ Bronze
THH falan diyen olmuş da beyler bu fiyatları girenler incehesap ın sahibi, müdürü falan değil, bildiğin maaşlı çalışanlar. Belli ki hata yapılmış, yanlış girilmiş firma gönderirse eyvallah ama göndermezse THH falan girmeyin o toplara şu kriz ortamında milleti ekmeğinden etmeyin.

İncehesap ın THH ile size o kartı göndermesi demek o yanlış fiyatı giren çalışandan parasını keseceği anlamına geliyor, milletin vebaline girmeyin.
Çokta umrumda.

Top Bottom