Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 3699 TL MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G VENTUS 2X OC

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
İsmail
Kanunlara hakim olmadan bu tarz tavsiyeler vererek insanları yanıltmayın. Eğer ürünün fiyatı piyasa fiyatının çok altına satılmış ise thh firmayı haklı bularak iptali onaylıyor.
fakat hepsiburada gibi babacan davranıp gönderedebilir yaaani :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ali Can
Kanunlara hakim olmadan bu tarz tavsiyeler vererek insanları yanıltmayın. Eğer ürünün fiyatı piyasa fiyatının çok altına satılmış ise thh firmayı haklı bularak iptali onaylıyor.
Sen kanunlara hakim bir abiye benziyorsun. Bir sorum olacak. Bu linkteki ürünü alsam https://www.hepsiburada.com/asus-ge...Home&utm_source=pc&utm_medium=epey&wt_pc=epey daha sonra piyasa fiyatının çok üstünde sattılar bana diyip iade edebilir miyim?

Gurkanpiro

80+ Platinum
Sen kanunlara hakim bir abiye benziyorsun. Bir sorum olacak. Bu linkteki ürünü alsam https://www.hepsiburada.com/asus-geforce-dual-rtx-3060-8gb-128bit-gddr6-1837mhz-hdmi-3xdp-dual-rtx3060-8g-ekran-karti-p-HBCV00004UB1S9?magaza=Phigo Home&utm_source=pc&utm_medium=epey&wt_pc=epey daha sonra piyasa fiyatının çok üstünde sattılar bana diyip iade edebilir miyim?
Üretimi durmuş olması lazım yanlış hatırlamıyorsam serbest piyasada her kelleden farklı fiyat çıkıyor

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,448
İsim
Kürşat

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
ismail sağlam
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
ibrahim
THH falan diyen olmuş da beyler bu fiyatları girenler incehesap ın sahibi, müdürü falan değil, bildiğin maaşlı çalışanlar. Belli ki hata yapılmış, yanlış girilmiş firma gönderirse eyvallah ama göndermezse THH falan girmeyin o toplara şu kriz ortamında milleti ekmeğinden etmeyin.

İncehesap ın THH ile size o kartı göndermesi demek o yanlış fiyatı giren çalışandan parasını keseceği anlamına geliyor, milletin vebaline girmeyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
can demir
Satıcının sorunu ödemeyi onaylanmıştır bile thh haklı bulur muhtemel
bulmaz. burada kendini ne diye savunacaksın tam olarak ? ucuz diye almak değil bu çünkü. bir şeyi ucuz diye almak hadi %15 - % 20 hadi taş çatlasa %30-35 daha az fiyata almaktır. burada %90 ucuza alınmış. böyle bir ucuza almak yok. ne diyeceksin mesela savunma olarak ?

"ben fırsatçılık yapmadım, hatalı girdiklerini bilmiyordum indirim yaptılar sandım, yoksa hatalı girdiklerini görüp firmayı soymaya kalkmadım" desen kim inanır sana şu durumda.

mustafadb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
mustafa
THH falan diyen olmuş da beyler bu fiyatları girenler incehesap ın sahibi, müdürü falan değil, bildiğin maaşlı çalışanlar. Belli ki hata yapılmış, yanlış girilmiş firma gönderirse eyvallah ama göndermezse THH falan girmeyin o toplara şu kriz ortamında milleti ekmeğinden etmeyin.

İncehesap ın THH ile size o kartı göndermesi demek o yanlış fiyatı giren çalışandan parasını keseceği anlamına geliyor, milletin vebaline girmeyin.
Birde şöyle düşün farzetki adam taksitle aldı kartı. Ama iptal edildiği için geri ödeme yine taksitle olacak. Adamın limiti boş yere bloke oldu. Hata kişiyi bağlar. Ben olsam sonuna kadar gider şikayetimi ederim. Tüketici bu durumda haklıdır. Gördüğü fiyat üzerinden alışveriş yapar eğer o fiyata aldı ise hakkıdır yasal yoldan hak elde etmelidir

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Furkan Görür
thh şans işi bazen verir bazen vermez. Alıcı faydalanmak üzere satın alım yaptı diyip red verebiliyor ki verenj var.

DRjudge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alper
Fiyatın yanlış yazıldığı bariz. Keşke haksız kazanç elde etmek yerine, halkımızın ilk düşüneceği şeyin firmaya ulaşıp yanlışlarını düzeltmelerini sağlamak olsaydı.

Ne yazık ki ürünü satın alıp sonra da "Göndermezse THH'ye başvururuz, bir şeyler kazanırız" diyenler ülkenin bu halde olmasının asıl sebebi olan insanlar.
  • Hak etmedikleri işlerden kazançlar elde etmeye çalışan, kazanç elde ettiklerinde bunu yanlarına kâr sayanlar (bu dolandırıcılık değil midir?)
  • Emek sarf etmeden veya liyakatsiz şekilde makam mevki sahibi olmak isteyenler
  • Tanıdıkla eşle dostla işlerini yaptıranlar
Tüm maddeler aynı kafa yapısı arada bir fark yok.

Utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz

eeyupceylan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan
merakla beklicem valla çok merak ettim gelicekmi diye büyük ihtimal iptal olucak ama

Top Bottom