fakat hepsiburada gibi babacan davranıp gönderedebilir yaaaniKanunlara hakim olmadan bu tarz tavsiyeler vererek insanları yanıltmayın. Eğer ürünün fiyatı piyasa fiyatının çok altına satılmış ise thh firmayı haklı bularak iptali onaylıyor.
fakat hepsiburada gibi babacan davranıp gönderedebilir yaaaniKanunlara hakim olmadan bu tarz tavsiyeler vererek insanları yanıltmayın. Eğer ürünün fiyatı piyasa fiyatının çok altına satılmış ise thh firmayı haklı bularak iptali onaylıyor.
Sen kanunlara hakim bir abiye benziyorsun. Bir sorum olacak. Bu linkteki ürünü alsam https://www.hepsiburada.com/asus-ge...Home&utm_source=pc&utm_medium=epey&wt_pc=epey daha sonra piyasa fiyatının çok üstünde sattılar bana diyip iade edebilir miyim?Kanunlara hakim olmadan bu tarz tavsiyeler vererek insanları yanıltmayın. Eğer ürünün fiyatı piyasa fiyatının çok altına satılmış ise thh firmayı haklı bularak iptali onaylıyor.
Üretimi durmuş olması lazım yanlış hatırlamıyorsam serbest piyasada her kelleden farklı fiyat çıkıyorSen kanunlara hakim bir abiye benziyorsun. Bir sorum olacak. Bu linkteki ürünü alsam https://www.hepsiburada.com/asus-geforce-dual-rtx-3060-8gb-128bit-gddr6-1837mhz-hdmi-3xdp-dual-rtx3060-8g-ekran-karti-p-HBCV00004UB1S9?magaza=Phigo Home&utm_source=pc&utm_medium=epey&wt_pc=epey daha sonra piyasa fiyatının çok üstünde sattılar bana diyip iade edebilir miyim?
ilan 3060 fiyat 36k görsel 4060 tiSen kanunlara hakim bir abiye benziyorsun. Bir sorum olacak. Bu linkteki ürünü alsam https://www.hepsiburada.com/asus-ge...Home&utm_source=pc&utm_medium=epey&wt_pc=epey daha sonra piyasa fiyatının çok üstünde sattılar bana diyip iade edebilir miyim?
Fiyatı görünce şoka girdim 1 tanemi alsam 3 tane mi alsam diye sapıttım. Gelirse iyi gelmezse canımız sağolsun. Zararımız yokGelirse 20ye alırım sizden
Forumdan başkasına 30a veririm bendeGelirse 20ye alırım sizden
Hocam görseydim 2 tane çekmiştim gelmezsede thhye başvurur en kötü bi indirim kodu hediye falan Birşeyler verirlerdiFiyatı görünce şoka girdim 1 tanemi alsam 3 tane mi alsam diye sapıttım. Gelirse iyi gelmezse canımız sağolsun. Zararımız yok
bulmaz. burada kendini ne diye savunacaksın tam olarak ? ucuz diye almak değil bu çünkü. bir şeyi ucuz diye almak hadi %15 - % 20 hadi taş çatlasa %30-35 daha az fiyata almaktır. burada %90 ucuza alınmış. böyle bir ucuza almak yok. ne diyeceksin mesela savunma olarak ?Satıcının sorunu ödemeyi onaylanmıştır bile thh haklı bulur muhtemel
Birde şöyle düşün farzetki adam taksitle aldı kartı. Ama iptal edildiği için geri ödeme yine taksitle olacak. Adamın limiti boş yere bloke oldu. Hata kişiyi bağlar. Ben olsam sonuna kadar gider şikayetimi ederim. Tüketici bu durumda haklıdır. Gördüğü fiyat üzerinden alışveriş yapar eğer o fiyata aldı ise hakkıdır yasal yoldan hak elde etmelidirTHH falan diyen olmuş da beyler bu fiyatları girenler incehesap ın sahibi, müdürü falan değil, bildiğin maaşlı çalışanlar. Belli ki hata yapılmış, yanlış girilmiş firma gönderirse eyvallah ama göndermezse THH falan girmeyin o toplara şu kriz ortamında milleti ekmeğinden etmeyin.
İncehesap ın THH ile size o kartı göndermesi demek o yanlış fiyatı giren çalışandan parasını keseceği anlamına geliyor, milletin vebaline girmeyin.