Hayırlı olsun kamera senin için çok önemli değilse 13 fiyatına 16 almış gibi oluyorsun denebilirs25 fe ve honor 400 proda alınabiliyor bu rakamlara sizler ne önerirsiniz?
iade edılebilir kanka acmadım henuz.Almışsan konu kapanmıştır.
tesekkur ederım.. kamera farklarına baktımda zoom harıcı onemlı bısey goremedım.Hayırlı olsun kamera senin için çok önemli değilse 13 fiyatına 16 almış gibi oluyorsun denebilir
Aynen öyle aç kullaniade edılebilir kanka acmadım henuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tesekkur ederım.. kamera farklarına baktımda zoom harıcı onemlı bısey goremedım.
36 ya nereden aldıns25 fe ve honor 400 proda alınabiliyor bu rakamlara sizler ne önerirsiniz?
36 ya nereden buldun iyi fiyatmış. Hayırlı olsun.s25 fe ve honor 400 proda alınabiliyor bu rakamlara sizler ne önerirsiniz?
tesekkur ederım ayrıca değerini koruma açısından apple gerçekten iyi telefon değiş kampanyalarında diğer tellere para vermiyor.gayet mantıklı millet gidip 35e iphone 13 alıyor sırf ekstra geniş açı kamerası var diye. 16e ekran işlemci batarya güncelleme desteği açısından çok daha mantıklı bence. he androidde daha iyi alternatif bulunabilir miydi evet bulunabilirdi belki ama uzun vadede ios daha verimli olacaktır. hayırlı olsun.
kanka 36 küsüre aldım gecen visa kampanyasıyla36 ya nereden buldun iyi fiyatmış. Hayırlı olsun.
visa kampanyasıyla aldım gecen hbdan36 ya nereden aldın
37.899 hocam o 36 degiltesekkur ederım ayrıca değerini koruma açısından apple gerçekten iyi telefon değiş kampanyalarında diğer tellere para vermiyor.
kanka 36 küsüre aldım gecen visa kampanyasıyla
visa kampanyasıyla aldım gecen hbdan
batarya ve değerini korumak açısından bende oyle dusunuyorum ya 16e yada 17 gerisi boş benceEn fp cihaz olabilir sanırım ya düşünmeye değmez bence diğper alternatiflere karşı
38K değil miydi Visa kampanyasında düştüğü fiyat, ek indirim falan mı vardı sizde?tesekkur ederım ayrıca değerini koruma açısından apple gerçekten iyi telefon değiş kampanyalarında diğer tellere para vermiyor.
kanka 36 küsüre aldım gecen visa kampanyasıyla
visa kampanyasıyla aldım gecen hbdan