36ya ıphone 16e aldım sızce mantıklı mı?

s25 fe ve honor 400 proda alınabiliyor bu rakamlara sizler ne önerirsiniz?
Hayırlı olsun kamera senin için çok önemli değilse 13 fiyatına 16 almış gibi oluyorsun denebilir

iade edılebilir kanka acmadım henuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tesekkur ederım.. kamera farklarına baktımda zoom harıcı onemlı bısey goremedım.
Aynen öyle aç kullan

gayet mantıklı millet gidip 35e iphone 13 alıyor sırf ekstra geniş açı kamerası var diye. 16e ekran işlemci batarya güncelleme desteği açısından çok daha mantıklı bence. he androidde daha iyi alternatif bulunabilir miydi evet bulunabilirdi belki ama uzun vadede ios daha verimli olacaktır. hayırlı olsun.

En fp cihaz olabilir sanırım ya düşünmeye değmez bence diğper alternatiflere karşı

gayet mantıklı millet gidip 35e iphone 13 alıyor sırf ekstra geniş açı kamerası var diye. 16e ekran işlemci batarya güncelleme desteği açısından çok daha mantıklı bence. he androidde daha iyi alternatif bulunabilir miydi evet bulunabilirdi belki ama uzun vadede ios daha verimli olacaktır. hayırlı olsun.
tesekkur ederım ayrıca değerini koruma açısından apple gerçekten iyi telefon değiş kampanyalarında diğer tellere para vermiyor.

36 ya nereden buldun iyi fiyatmış. Hayırlı olsun.
kanka 36 küsüre aldım gecen visa kampanyasıyla

36 ya nereden aldın
visa kampanyasıyla aldım gecen hbdan

tesekkur ederım ayrıca değerini koruma açısından apple gerçekten iyi telefon değiş kampanyalarında diğer tellere para vermiyor.

37.899 hocam o 36 degil

38K değil miydi Visa kampanyasında düştüğü fiyat, ek indirim falan mı vardı sizde?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,489
Üyeler
184,463
Son üye
ahmetckr06
Geri