Neler Yeni

Yardım 3750 TL Sıfır Hawk Fab v4 Alınır Mı ?

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,559
İsim
Cengiz
Beyler Selam Bel Ağrısı İçin Bu Koltuğu Alacağım Sahibinden Üzerinden Birisinden Sıfır Fiyatı 5700 TL Adam 4500'e İlana Koymuştu 3750'ye Kadar Düştü 1.5 Ay Kullanmış Yurtdışına Çıkmış Sonra Yarın Gidecem Alacam Sizce Alınır Mı Bu Fiyata ?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,812
İsim
Emre siyah
alınır alırken e faturasını da al garantisi için

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,559
İsim
Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,171
İsim
Volkan
Beyler Selam Bel Ağrısı İçin Bu Koltuğu Alacağım Sahibinden Üzerinden Birisinden Sıfır Fiyatı 5700 TL Adam 4500'e İlana Koymuştu 3750'ye Kadar Düştü 1.5 Ay Kullanmış Yurtdışına Çıkmış Sonra Yarın Gidecem Alacam Sizce Alınır Mı Bu Fiyata ?
BELEŞ kaçırma

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Muhammed emin efe

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,559
İsim
Cengiz
BELEŞ kaçırma
Tamamdır Teşekkürler Umarım Sorun Çıkmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kol Kısımalrı Kırık Deformeli Ve Ben Mersindeyim O Yüzden Sadece Mersindeki İlanlara Bakıyorum Ayrıca Alacağım 0 Yani İkinci El Olsa Gene Eyw

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Muhammed emin efe
Tamamdır Teşekkürler Umarım Sorun Çıkmaz

Kol Kısımalrı Kırık Deformeli Ve Ben Mersindeyim O Yüzden Sadece Mersindeki İlanlara Bakıyorum Ayrıca Alacağım 0 Yani İkinci El Olsa Gene Eyw
Kolunu ayrı olarak satıyorlar ama gerçi pahalı olur birde uzaktasın. Hayırlı olsun diyelim o zaman.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,559
İsim
Cengiz
Kolunu ayrı olarak satıyorlar ama gerçi pahalı olur birde uzaktasın. Hayırlı olsun diyelim o zaman.
Hocam Normal Koltukta Birlikte Neden Ayrı Para Verek Satanlar Tam Ölücüymüş Teşekkür Ederim Sağol Hocam

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
Sadettin Y
bende de aynı koltuk var 1 yıldan fazladır kullanıyorum toplasan 1.5ay süresince oturmamısımdır. Kedi tırmıklı hasarlar, mekanizmalarda gevsemeler var. Bakım temizlik yapmadım. Ben bile kendi ürünüme bu fiyatı vermem. kacırma bence.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,727
İsim
Orkun
Güzel fiyat al direk, ama kendin gidip al yok kargoydu vs. di diyip böyle piyasanın çok altına satıp dolandıran çok insan var.
Yurtdışı kelimesinden dolayı uyarma gereksiniminde bulundum, Facebook Markeplace de bu şekilde çok dolandırıcı var.
Yok yurtdışına gideceğimden dolayı satılık yazıp sıfır fiyatının yarısına hatta daha aşağısına fiyat koyuyorlar.

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ümit
bu markanın 2 sene önce bir koltugunu almıstım tek kolu kırıldı mail attım 2 sene sonra bedavaya 2 kol ve tornavida seti yolladılar, garantisi falanda yoktu

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,559
İsim
Cengiz
bende de aynı koltuk var 1 yıldan fazladır kullanıyorum toplasan 1.5ay süresince oturmamısımdır. Kedi tırmıklı hasarlar, mekanizmalarda gevsemeler var. Bakım temizlik yapmadım. Ben bile kendi ürünüme bu fiyatı vermem. kacırma bence.
Ben bile kendi ürünüme bu fiyatı vermem. Derken Ne Demek İstedin hocam Anlamadım ?

Güzel fiyat al direk, ama kendin gidip al yok kargoydu vs. di diyip böyle piyasanın çok altına satıp dolandıran çok insan var.
Yurtdışı kelimesinden dolayı uyarma gereksiniminde bulundum, Facebook Markeplace de bu şekilde çok dolandırıcı var.
Yok yurtdışına gideceğimden dolayı satılık yazıp sıfır fiyatının yarısına hatta daha aşağısına fiyat koyuyorlar.
Yok Hocam Adam Yurtdışında Polonyadaymış Babasının Numarasını Attı Zaten Onla Konuşup Alacam Bakalım Test Edicem Kötüyse Almam Zaten

bu markanın 2 sene önce bir koltugunu almıstım tek kolu kırıldı mail attım 2 sene sonra bedavaya 2 kol ve tornavida seti yolladılar, garantisi falanda yoktu
İyiymiş

swxlvr

80+
BELEŞ kaçırma
2. El alıyor öyle sazan gibi atlanmaz.

Herkes aynı şeyi yazıyor dikkatli olmanızda fayda var

Top Bottom