Neler Yeni

38 derece sıcaklıkta nasıl hayatta kalabilirim

grasdiyas

80+ Silver

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Mehmet Aslan
Vantilatör bile yok ben soğuga alışığım saat 4 civarı Ankara 38 derece sıcaklığa ulaşıcak hayatta kalabilmek için önerileriniz varmı
vücudunu biraz ıslat , buzdolabına git buzluğu aç 2-3 dk dibinde bekle sonra evdeki bütün camları aç takıl :D

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
Ahmet Yıldırım
Erzuruma gel gece 9 derece. Sabah 26 derece yorganın alındayım sabah akşam.

grasdiyas

80+ Silver
ahbe Ankarada tabi 38 derece görünce değişik oluyorsunuz ben 43 derece sıcakta 75km bisiklet sürüyorum :D
75km
20240619_143430.jpg

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,053
İsim
göksel yurtcan

Hanaz

80+ Gold
Knk Sende ne bünye varmış öyle ben sadece havuza gitmek için çıkıyom dışarı onun dışında evdeyim hep dayanamıyorum hiç sıcağa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rusya'ya gidicem en sonunda soğuk zaten Cs oynarım ruslarla
Almanyada soğuk niye rusya

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Cizre de askerliğimi yaptım gerçekten orda sıcak neymiş gördüm. Bende soğuk seven birisiyim ama zamanla alışıyorsun. Not : hissedilen sıcaklık 50+ derecede çelik yelek + 4 şarjör ( içinde plaka vardı ) balistik kask ve silah ile duruyorduk ( silah doluydu ) . Şuan askerliğim biteli 4 ay vs oluyor ve nasıl yaptım veya alıştık hala bilmiyorum tabiri caizse götümden sıcak terler akıyordu eve geldim kollarım hala siyah 😂 bütün hudut kartallarına selam.

grasdiyas

80+ Silver
Almanyada soğuk niye rusya
Tek bildiğim soğuk ülke Rusya

Almanya'da iyi ama iskoçya tercihimdir herzaman hogwarts kalesi sağ olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cizre de askerliğimi yaptım gerçekten orda sıcak neymiş gördüm. Bende soğuk seven birisiyim ama zamanla alışıyorsun. Not : hissedilen sıcaklık 50+ derecede çelik yelek + 4 şarjör ( içinde plaka vardı ) balistik kask ve silah ile duruyorduk ( silah doluydu ) . Şuan askerliğim biteli 4 ay vs oluyor ve nasıl yaptım veya alıştık hala bilmiyorum tabiri caizse götümden sıcak terler akıyordu eve geldim kollarım hala siyah 😂 bütün hudut kartallarına selam.
10 dakka sürer gözümün kararması :D beslenmem çok kötü yemek seçtiğim için ondan dolayı galiba dayanamıyorum hiç

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Bir laf vardır ya hocam ya bu devrana alışacaksın ya da bu diyardan gideceksin diye 😂 diyardan gidemeyeceğimize göre elektrik masrafını göze alıp vantilatör veya klima açmak en iyisi ve naneli içecek efsane oluyor tavsiye ederim. Ulan klimamız bile bozuktu insanın uyurken totosu terler mi.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,574
İsim
uwu
Bir laf vardır ya hocam ya bu devrana alışacaksın ya da bu diyardan gideceksin diye 😂 diyardan gidemeyeceğimize göre elektrik masrafını göze alıp vantilatör veya klima açmak en iyisi ve naneli içecek efsane oluyor tavsiye ederim. Ulan klimamız bile bozuktu insanın uyurken totosu terler mi.
Siyah olips + soğuk su yaparsa garanti 1 saat ferah

Top Bottom