vücudunu biraz ıslat , buzdolabına git buzluğu aç 2-3 dk dibinde bekle sonra evdeki bütün camları aç takılVantilatör bile yok ben soğuga alışığım saat 4 civarı Ankara 38 derece sıcaklığa ulaşıcak hayatta kalabilmek için önerileriniz varmı
küçük bi buzluk var içine girmeyi düşünmüyor değilimvücudunu biraz ıslat , buzdolabına git buzluğu aç 2-3 dk dibinde bekle sonra evdeki bütün camları aç takıl
en sevdiğim şortla gezerim benErzuruma gel gece 9 derece. Sabah 26 derece yorganın alındayım sabah akşam.
75kmahbe Ankarada tabi 38 derece görünce değişik oluyorsunuz ben 43 derece sıcakta 75km bisiklet sürüyorum
hatayda haritaya gidip seriyol-adliye-valigöbeği-harbiye-döver-narlıca-serinyol güzergahını ölçebilirsiniz geçmişte bayramdan önceki cuma günü antakya hava durumuna da bakabilirsiniz
Almanyada soğuk niye rusyaKnk Sende ne bünye varmış öyle ben sadece havuza gitmek için çıkıyom dışarı onun dışında evdeyim hep dayanamıyorum hiç sıcağa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rusya'ya gidicem en sonunda soğuk zaten Cs oynarım ruslarla
Almanyada soğuk niye rusya
Tek bildiğim soğuk ülke RusyaAlmanyada soğuk niye rusya
10 dakka sürer gözümün kararması beslenmem çok kötü yemek seçtiğim için ondan dolayı galiba dayanamıyorum hiçCizre de askerliğimi yaptım gerçekten orda sıcak neymiş gördüm. Bende soğuk seven birisiyim ama zamanla alışıyorsun. Not : hissedilen sıcaklık 50+ derecede çelik yelek + 4 şarjör ( içinde plaka vardı ) balistik kask ve silah ile duruyorduk ( silah doluydu ) . Şuan askerliğim biteli 4 ay vs oluyor ve nasıl yaptım veya alıştık hala bilmiyorum tabiri caizse götümden sıcak terler akıyordu eve geldim kollarım hala siyah bütün hudut kartallarına selam.
Siyah olips + soğuk su yaparsa garanti 1 saat ferahBir laf vardır ya hocam ya bu devrana alışacaksın ya da bu diyardan gideceksin diye diyardan gidemeyeceğimize göre elektrik masrafını göze alıp vantilatör veya klima açmak en iyisi ve naneli içecek efsane oluyor tavsiye ederim. Ulan klimamız bile bozuktu insanın uyurken totosu terler mi.