Yarın ilk teslim alan büyük ihtimalle sen olacaksın bizi bilgilendirir misiniz ürünü alıncaValla şu poşet davasını okuyunca tekrar baktım kargo takibine. Kolay gelsinde 1 paket olarak görünüyor herhalde paket canım poşet olacak hali yok ya daha.
Yarın ilk teslim alan büyük ihtimalle sen olacaksın bizi bilgilendirir misiniz ürünü alıncaValla şu poşet davasını okuyunca tekrar baktım kargo takibine. Kolay gelsinde 1 paket olarak görünüyor herhalde paket canım poşet olacak hali yok ya daha.
Öyle görünüyor bir paylaşım açarım kutu açılımı tarzında.Yarın ilk teslim alan büyük ihtimalle sen olacaksın bizi bilgilendirir misiniz ürünü alınca
Xfx iyi zaten biz fantazi olsun diye aldıkşimdi sen benim xfx 6500 xt kartima laf mi atdingelince kapiştiralim kartlari
bence fark yoktur .abdullah agamiz xfx iyi demişti geçenlerde
parasi olan zaten 6500xt almazXfx iyi zaten biz fantazi olsun diye aldıkhocam paramız yoktu
Öyle hocam ben bunu kasa olarak satıp değiştireceğim güncelleme zamanı geldi belki bi delilik yapıp laptopa bile geçebilirimparasi olan zaten 6500xt almaz![]()