3D Çizimi Nereden Bulabilirim?

kdrbirol

80+
Reaksiyon skoru
23
Ekteki ekran kartı desteği olarak yapılmış aparat çok hoşuma gitti. Bugün bir 3d ürün yapan bir dükkan ile görüştüm çizim olması gerekiyormuş. Bu tarz ürünlerin çizimini nereden bulabilirim acaba?
[Resim: 5Jm394.png]

Fusion vb uygulamalarla kendin yapabilirsin. Yaninda eger var ise yapilmis bir tane onu kopyalayabilirsin.

Fusion vb uygulamalarla kendin yapabilirsin. Yaninda eger var ise yapilmis bir tane onu kopyalayabilirsin.
Maalesef yanımda yok :( Hazır bulmam gerekliymiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adamlara yaz belki atarlar.
sanmıyorum vereceklerini hocam çünki karşı tarafta satıyor fakat fiyat çok yüksek geldi bana oyüzden böyle bir arayışa girdim

Ekteki ekran kartı desteği olarak yapılmış aparat çok hoşuma gitti. Bugün bir 3d ürün yapan bir dükkan ile görüştüm çizim olması gerekiyormuş. Bu tarz ürünlerin çizimini nereden bulabilirim acaba?
şuan hatırlamıyorum ama bir site vardı istediğin çoğu şeyin direk çıktı almanı saglayan dosyalar mevcut daha once cızen ınsanlar paylasmıs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam siteyi buldum ingilizce aratırsan daha iyi sonuc alırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,163
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri