Toukhan
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,472
- İsim
- Batuhan
- Steam
- TouKhan
- Discord
- TouKhan#0471
- u/akszforreal
3d Modelleme ve Animasyon (Autodesk Maya, Zbrush, Adobe substance) icin laptop önerisi istiyorum. Aynı zamanda video kurgu (Adobe Premiere Pro, Adobe Audition) ve tasarım (Adobe Photoshop , Adobe Illustrator, Adobe Indesign) yapmaktayım ekran önemli benim için. Aynı vakitte arada Elden ring , Lethal Company , Warframe gibi biraz daha eğlence odaklı oyunların yanında; Hunt Showdown (Özellikle son Engine update den sonra kasmayacak), R6 , Apex Legends , CS2 gibi FPS oyunlari oynamaktayim. Uzun Vadede Isınmasın istiyorum ve 2. Elden rahatça satabilmek istiyorum (Üniversite okumaktayim ve mezun olunca %90 ihtimalle satacağım) yaklaşık 4-5 ay sonra alacağım fakat araştırmasını şimdi yapmak istiyorumki param olduğunda sorun yaşamayayım.
Kriterlerim :
4060 veya 4070 140wh;
32GB ram (Garanti dışı kalmayacaksa degistirirken 16GB ram de olur);
En az 1TB SSD;
Mümkünse Ryzen işlemci (Aynı klasmanda daha ucuza daha iyi bir işlemci olmadığı sürece intel önermeyiniz);
Iyi ve doğru renkler veren parlak bir ekran;
Şarj ve Batarya önemli değil.
Fazla spesifik olduğunu biliyorum dostlarım fakat yıllardır pc kullanmanın verdiği tecrübelerden yola çıkarak şu anki ihtiyaçlarım bunlardır.
Bütçem şu anki ekonomiye gore:
MAX 65K₺;
MIN 40K₺;
Şimdiden vereceğiniz öneriler için teşekkür ederim.
Victus ve Monster önermeyin lütfen bilgisayarın ısı sorunları olsun istemiyorum.
Kriterlerim :
4060 veya 4070 140wh;
32GB ram (Garanti dışı kalmayacaksa degistirirken 16GB ram de olur);
En az 1TB SSD;
Mümkünse Ryzen işlemci (Aynı klasmanda daha ucuza daha iyi bir işlemci olmadığı sürece intel önermeyiniz);
Iyi ve doğru renkler veren parlak bir ekran;
Şarj ve Batarya önemli değil.
Fazla spesifik olduğunu biliyorum dostlarım fakat yıllardır pc kullanmanın verdiği tecrübelerden yola çıkarak şu anki ihtiyaçlarım bunlardır.
Bütçem şu anki ekonomiye gore:
MAX 65K₺;
MIN 40K₺;
Şimdiden vereceğiniz öneriler için teşekkür ederim.
Victus ve Monster önermeyin lütfen bilgisayarın ısı sorunları olsun istemiyorum.
Son düzenleme: