Neler Yeni

🔥İndirim 3D SLA YAZICI 7500 TL

Belalı Civciv

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
520

bu yazıcı ilk instagram da karşıma çıktı sonra fiyatına baktım yurt dışında bir yerde 157 dolar felan fiyatı uygun geldi ama satan yeri ilk defa görüyorum araştırıp alınabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1742894787637.png

Reklam buydu

Aşırı küçük duruyor, ender falan varken bu alınmaz ayrıca 150 dolarlık ürün 7500e nasıl sıcak fırsat oluyor

Baskı boyutu çok küçük. Hobi amaçlı alacakların bile memnun kalacağını sanmam

Aşırı küçük duruyor, ender falan varken bu alınmaz ayrıca 150 dolarlık ürün 7500e nasıl sıcak fırsat oluyor
yurt dışı fiyatı 150 dolar yurt dışından türkiyeye getirilirken ayrıca vergi çıktığı için firimanın bu fiyata koymsı şaşırtı sonuçta onlarda yurt dışından 150 dolara getirmiyor

yurt dışı fiyatı 150 dolar yurt dışından türkiyeye getirilirken ayrıca vergi çıktığı için firimanın bu fiyata koymsı şaşırtı sonuçta onlarda yurt dışından 150 dolara getirmiyor
Yurtdışında vergi yok mu? Onların vergi ve kazancı ile 150 dolar oluyor. Daha ucuza alıyorlardır.
1742895963679.png

1742896006642.png

Yurtdışında vergi yok mu? Onların vergi ve kazancı ile 150 dolar oluyor. Daha ucuza alıyorlardır.
Alıntıyı görüntüle
tr deki en ucuz fiyatlı sla yazıcı bu bütçesi buna yeten için bence gayet güzel bir yazıcı yeni başlıyanlar için sla yazıcıyı öğretebilecek birşeye benziyor ama ben alıcak olsam yüksek ihtimal 2k daha koyup creality alırım

bu arada 126 euro fiyatını yeni gördüm bir yerde 157 dolara görmüştüm pardon

Hobi ve öğrenim için güzel ama ilerisi için güven vermedi bana fiyat olarak da en ucuz yazıcılardan birisi galiba

bu yazıcı ilk instagram da karşıma çıktı sonra fiyatına baktım yurt dışında bir yerde 157 dolar felan fiyatı uygun geldi ama satan yeri ilk defa görüyorum araştırıp alınabilir

Alıntıyı görüntüle
Reklam buydu
alınmaz

Hobi ve öğrenim için güzel ama ilerisi için güven vermedi bana fiyat olarak da en ucuz yazıcılardan birisi galiba

En ucuz sla bu ama tr de yok ve aşırı küçük eğlencesine alıncabilicek bir şey

Geri