F FurqanT 80+ Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Furkan 9 Ocak 2023 #1 3d yazıcımdan bir baskı basıcam ama bana sadece ortadaki tasarım lazım diğerlerini istemiyorum diğer parçaları nasıl kesebilirim veya silebilirim kesmek için baktım ama cura da yok galiba nerden yapabilirim?
3d yazıcımdan bir baskı basıcam ama bana sadece ortadaki tasarım lazım diğerlerini istemiyorum diğer parçaları nasıl kesebilirim veya silebilirim kesmek için baktım ama cura da yok galiba nerden yapabilirim?
sveaz 80+ Bronze Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1,788 Dahası Reaksiyon skoru 846 İsim ahmet ali özmert 9 Ocak 2023 #2 solidworks varsa direk at stl dosyasını kesersin
andires42 80+ Silver Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 3,321 En İyi Cevap 1 10 Ocak 2023 #3 Hepsini tek parça olarak kaydetmişsindir. Tek katman olarak . Bana gönder yapabilirsem 3 ünü de farklı dosya olarak kaydedip geri gönderiyim.
Hepsini tek parça olarak kaydetmişsindir. Tek katman olarak . Bana gönder yapabilirsem 3 ünü de farklı dosya olarak kaydedip geri gönderiyim.
F FurqanT 80+ Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Furkan 11 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 andires42 yazmış: Hepsini tek parça olarak kaydetmişsindir. Tek katman olarak . Bana gönder yapabilirsem 3 ünü de farklı dosya olarak kaydedip geri gönderiyim. Devamı için tıklayın... solid den bi deniycem kendim yapmaya çalışıyım teşekkürler.
andires42 yazmış: Hepsini tek parça olarak kaydetmişsindir. Tek katman olarak . Bana gönder yapabilirsem 3 ünü de farklı dosya olarak kaydedip geri gönderiyim. Devamı için tıklayın... solid den bi deniycem kendim yapmaya çalışıyım teşekkürler.