3D Yazıcı Alınır mı?

PykeTyson

80+
Reaksiyon skoru
30
orta bütçe 10-20 arası bi yazıcı almayı planlıyorum . Hem yapıp boyamayı öğrendikten sonrada figür satmayı düşünüyorum . Sizce öğrensem figürler için alıcı bulabilir miyim . 3d yazıcı alınır mı ?

İsteyenler olur mutlaka. Modellemeyi solidworks programında yap öneririm. Ben 3d program kullanamayan adam 1 haftaya çözdüm işi. Aha bak turbo Fan yaptım renderledim :D
Hem çok anlaşılır hemde hızlı işlem yaparsın. Sonra yazıcı programına aktarırsın dosyayı.

Безымянный проект (2)_013856.webp

Безымянный проект (3)_013838.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu güyam 120 mm fanı kesip plastiğin üzerine geçirme gibi yapmıştım.

Ama 3d yazıcı hayali olarak yanımda duruyordu fiziki olarak boşluğa duvara bakıyordum :D asshsgsgsgshdh

anlamadım
İsteyenler olur mutlaka. Modellemeyi solidworks programında yap öneririm. Ben 3d program kullanamayan adam 1 haftaya çözdüm işi. Aha bak turbo Fan yaptım renderledim :D
Hem çok anlaşılır hemde hızlı işlem yaparsın. Sonra yazıcı programına aktarırsın dosyayı.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu güyam 120 mm fanı kesip plastiğin üzerine geçirme gibi yapmıştım.

Ama 3d yazıcı hayali olarak yanımda duruyordu fiziki olarak boşluğa duvara bakıyordum :D asshsgsgsgshdh

Figurleri isteyen olur mutlaka diyorum. Sipariş de alabilirsin

figür dışında oyun itemleri yap.Valorant yoru nun tarağı,maskesi,karambit anahtarlık gibi.

Geri