🔥İndirim 🔥 3D YAZICI ALMANIN TAM ZAMANI 🔥

Belalı Civciv

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
560
MetaTech yeni bir indirim başlatı bu indirimde normal piyasa fiyatı 25-26 bin tl olan makineler 19-20 bin tl ye kadar geriledi

Bambu Lab A1 COMBO (Benim sahip olduğum makine 25.000TL ye satın almıştım) 19.900 TL

Diğer indirimli ürünler için:

MetaTech TR hakkında kendi yorumumuda katmak istiyorum yakın zamanda makinemin kamerası bozuldu ve iletişime geçtim ve Bambu lab'a ticket açtılar bu ticket sonucunda (yaklaşık 10 günlük bir süreç) bana yeni kamera gönderdiler fakat bu kamerada çalışmadı şuan süreç aktif olarak devam ediyor ve makinemin anakartında bir sorun olduğu düşünülüyor

Ön siparişi beklemek istemeyenler için

Son düzenleme:
Taksit tutarları bu şeilde (A1 combo için)
1762341128184.webp

MetaTech yeni bir indirim başlatı bu indirimde normal piyasa fiyatı 25-26 bin tl olan makineler 19-20 bin tl ye kadar geriledi

Bambu Lab A1 COMBO (Benim sahip olduğum makine 25.000TL ye satın almıştım) 19.900 TL

Diğer indirimli ürünler için:

BambuLab bana göre en az baş ağrısı olan makine nadiren sorunlar yaratıyor FlasForge hakkında bir bilgim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

P1s combo sözde indirimden önce de 30k küsürdü, şuan yine aynı fiyatta. Metatech sitesine her gün giren biri olarak ben yemedim.
P1S fiyatına kesin olarak hakim değilim ama A1 Combo kesinlikle çok uygun

BambuLab bana göre en az baş ağrısı olan makine nadiren sorunlar yaratıyor FlasForge hakkında bir bilgim yok

P1S fiyatına kesin olarak hakim değilim ama A1 Combo kesinlikle çok uygun
siteyi incelersen ayni modelin ordada satışı var zaten :monkahmm: benim gönderdiğim

a1 combo alan biri olarak 26 aldım zamanında 1 ay sonra nerdeyse ps1 o fiyata sattılar :D
a1 stabil değil bilginiz olsun :)
6 ay boyunca deli gibi kullandım 1800 saat üstü.
ps1 alın sonra pişman olmayın zamanla tablalarında problemler başlıyor a1 lerde :)
çarpma sorunu bitmiyor arkadaşlar 3.000 sat üstü baskı mevcut durduk yerde ondan başlıyor vida sık kalibrasyon yap o bu derken tekrarlıyor sürekli.
evde yedek tabla mevcut + ams lite çok dandik zamanla çekme sorunu başlıyor onun bile yedeğini yolladılar.

siteyi incelersen ayni modelin ordada satışı var zaten :monkahmm: benim gönderdiğim
MetaTechTR yi tercih etme sebebim hem kendi satın alım yapıp pişman olmadığım bir yer bu nedenle tavsiye ediyorum onun dışında ilk defa bu fiyatta farklı bir sitede gördüm teşkkürler

a1 combo alan biri olarak 26 aldım zamanında 1 ay sonra nerdeyse ps1 o fiyata sattılar :D
a1 stabil değil bilginiz olsun :)
6 ay boyunca deli gibi kullandım 1800 saat üstü.
ps1 alın sonra pişman olmayın zamanla tablalarında problemler başlıyor a1 lerde :)
çarpma sorunu bitmiyor arkadaşlar 3.000 sat üstü baskı mevcut durduk yerde ondan başlıyor vida sık kalibrasyon yap o bu derken tekrarlıyor sürekli.
Bende daha 200. saate felan nozzle tıkanması dışında başka bir sorun yaşamadım (kamera hariç)

6700tl ındırımde a1 combo aldım tesekkurler gecen ay 26 kusurlerdeydı
Aklında bir soru felan olursa yaz C:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,903
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze