Belalı Civciv
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 560
MetaTech yeni bir indirim başlatı bu indirimde normal piyasa fiyatı 25-26 bin tl olan makineler 19-20 bin tl ye kadar geriledi
Bambu Lab A1 COMBO (Benim sahip olduğum makine 25.000TL ye satın almıştım) 19.900 TL
store.metatechtr.com
Diğer indirimli ürünler için:
MetaTech TR hakkında kendi yorumumuda katmak istiyorum yakın zamanda makinemin kamerası bozuldu ve iletişime geçtim ve Bambu lab'a ticket açtılar bu ticket sonucunda (yaklaşık 10 günlük bir süreç) bana yeni kamera gönderdiler fakat bu kamerada çalışmadı şuan süreç aktif olarak devam ediyor ve makinemin anakartında bir sorun olduğu düşünülüyor
Ön siparişi beklemek istemeyenler için
Bambu Lab A1 COMBO (Benim sahip olduğum makine 25.000TL ye satın almıştım) 19.900 TL
Bambu Lab A1 Combo 3D Printer Bambu Lab Bambu Lab
Bambu Lab A1 Combo 3D Printer Bambu Lab Ön SiparişTahmini Teslimat Tarihi 31 Ağustos - 5 EylülBambu Lab A1 ComboÇok Renkli BaskıTam Otomatik KalibrasyonAktif Akış Hızı Telafisi1-Clip Çabuk Değiştirilebilen NozzleAktif Motor Gürültüsü Önleyici256x256x2
store.metatechtr.com
Diğer indirimli ürünler için:
MetaTech TR hakkında kendi yorumumuda katmak istiyorum yakın zamanda makinemin kamerası bozuldu ve iletişime geçtim ve Bambu lab'a ticket açtılar bu ticket sonucunda (yaklaşık 10 günlük bir süreç) bana yeni kamera gönderdiler fakat bu kamerada çalışmadı şuan süreç aktif olarak devam ediyor ve makinemin anakartında bir sorun olduğu düşünülüyor
Ön siparişi beklemek istemeyenler için
Son düzenleme: