🔥İndirim 🔥 3D YAZICI ALMANIN TAM ZAMANI 🔥

en azından bır dısk fılament gonderseler ıyı olurdu ya :)
Ben eşe dosta bir şey yapıcağım zaman ender pla kullanıyorum onun dışında büyük şeyler yapıcağımda 1-2 kilo filament isteyen işlerde microzey kullanıyorum daha ucuz oluyor n11 den alıyorum ve kupon felanda var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka fılamentlerın 1500 2000tl den baslaması normal mı ya bana cok pahalı geldi :D
Bambu filamentleri çok pahalı

İade konusunda çok bir bilgim yok ama pre-order olduğu için belki iade yoktur

Ender PLA gayet kaliteli ve ucuz

@shaco27 senin bir önerin var mı?
esun,panchroma,elas,crealty kullandim.
esun,panchroma uygun olursa alınır yoksa.
yerli ürünler fena değil ama ısı problemi benzeri şeyler var stabil değil pla alıcaksanız esun,panchroma felan bakın derim.
türkiyede üretilen flament ayar tuturmak mesele özellik a1 ile :D
beta felan alabilirsiniz ama esun dağa iyi yerli marka önericem sonra küfür yemek istemiyorum :D :D o yüzden es geçiyorum.
petg elas güzel ama.

esun,panchroma,elas,crealty kullandim.
esun,panchroma uygun olursa alınır yoksa.
yerli ürünler fena değil ama ısı problemi benzeri şeyler var stabil değil pla alıcaksanız esun,panchroma felan bakın derim.
türkiyede üretilen flament ayar tuturmak mesele özellik a1 ile :D
beta felan alabilirsiniz ama esun dağa iyi yerli marka önericem sonra küfür yemek istemiyorum :D :D o yüzden es geçiyorum.
petg elas güzel ama.
Eğer microzey felan alıcaksan arada bir n11'e bak hem kupon veriyor rasgele, hem de ucuz bi ara %15 indirim vardı 290 tl ye 1 kilo filament almıştım :p

elektrik tuketımlerı nasıl hocam ben peder evinde yasıyorum hala da elektrık cok artmaz herhalde sorun yasamak ıstemıyorum ahaha

Eğer microzey felan alıcaksan arada bir n11'e bak hem kupon veriyor rasgele hem de ucuz bi ara %15 indirim vardı 290 tl ye 1 kilo filament almıştım :p
microzey çok sorunlu parti ürünler üretiyor 1 kere al sorun yok 2 ci al problemli çıkıyor en ucuz flametlerden biri kötüye denk geldinmi tıkıyor yazıcı kırılıyor sürekli dağılıyor flament asla almam :D en çok şikayet bulunan flament.

elektrik tuketımlerı nasıl hocam ben peder evinde yasıyorum hala da elektrık cok artmaz herhalde sorun yasamak ıstemıyorum ahaha
çok az yakıyor eski makinelere göre :D

microzey çok sorunlu parti ürünler üretiyor 1 kere al sorun yok 2 ci al problemli çıkıyor en ucuz flametlerden biri kötüye denk geldinmi tıkıyor yazıcı kırılıyor dağılıyor flament asla almam :D

bana pla onerebılır mısın fılament alıcam hemen 4 renk.

Sanırsam saatlik 0.30-0.40 tl arası bir şey yakıyor ama çalışır vaziyete iken. Onun dışında uyku moduna alıyor kendini

microzey çok sorunlu parti ürünler üretiyor 1 kere al sorun yok 2 ci al problemli çıkıyor en ucuz flametlerden biri kötüye denk geldinmi tıkıyor yazıcı kırılıyor sürekli dağılıyor flament asla almam :D en çok şikayet bulunan flament.

Bende filament kurutucu var baktım kötümü gelmiş onu cezalandırıyorum 24 saat kurutmaya atıyorum

Sanırsam saatlik 0.30-0.40 tl arası bir şey yakıyor ama çalışır vaziyete iken. Onun dışında uyku moduna alıyor kendini

Bende filament kurutucu var baktım kötümü gelmiş onu cezalandırıyorum 24 saat kurutmaya atıyorum
mantıklı ceza :D :D

3 yıldır bu işle uğraşıyorum. 43K'ya P2S combo alın geçin. Şu an fiyatına göre mükemmel bir cihaz.
yeni ams ile harika :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,082
Üyeler
184,103
Son üye
HogRider46
Geri