Neler Yeni

3d Yazıcı Yamuk Baskı

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Selamlar dostlar,
Ender 3v2 yazıcıya sahibim.Önce dandik bir filamentim vardı.Yapışmama sorunu vb vardı.Kaliteli filament aldım esun marka.Hangi ısı değerinde güzel baskı alıyor diye ısı kulesi baskısını aldım.Sıkıntı çıkmadan bastı.Ardından silindir bir parça denedim ve birde orta halli yuvarlak bir parça bunlarda sorun çıktı.Yapışmama gibi bir sorun yok fakat yuvarlak parçayı köşeli yapıyor.Yuvarlak yapamıyor.Dediğim gibi yapışmama sorunu yok yani yapışmadığı için yamuk olmuyor.Baskıyı direkt yamuk çiziyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Cuda da ayarı olması lazım

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulsamet Gül
Hocam merhabalar aynı sorun bende de var aldığımdan beri önden bakınca arkaya eğimli baskı yapıyor bir türlü çözemedim. Sorunu çözdünüz mü? Benim yazıcı da sizin yazıcı ile aynı. Bir de ayağının biri kısa gibi sallanıyor yazıcı sizde de öyle mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Burak Sahin
Merhabalar. Bende Ender-3 var. Yazıcıyıla ve baskı alırken melodiler yapıyordu. Bende bir yanlışlık olduğunu düşünüp yazıcının parçalarını söküp tekrardan birleştirdim. Çalıştırdığımda melodiler gitmişti. Ama sizinle aynı sorunu yaşamaya başladım. Yuvarlak parçaların sağ üst ve sol altını köşeli basıyordu. Yaklaşık 4 ay boyunca cura yı falan kurcaladım ama sonuç bulamadım. Ve yazıcının bazı parçalarını tekrardan söküp birleştirmek aklıma geldi. Yaptım ve düzelttim. Şuan yuvarlakları normal basıyor ama yine melodi çalmaya başladı. Tahminim şu. Yazıcının yatay eksenindeki demir çubuk biraz yamuk duruyor. Sizde yazıcıyı aldığınız zaman nasıl geliyorsa aynen o şekilde sökün ve en baştan toplayın. Eğer olmuyorsa bilmiyorum nedenini. İyi günler...

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar. Bende Ender-3 var. Yazıcıyıla ve baskı alırken melodiler yapıyordu. Bende bir yanlışlık olduğunu düşünüp yazıcının parçalarını söküp tekrardan birleştirdim. Çalıştırdığımda melodiler gitmişti. Ama sizinle aynı sorunu yaşamaya başladım. Yuvarlak parçaların sağ üst ve sol altını köşeli basıyordu. Yaklaşık 4 ay boyunca cura yı falan kurcaladım ama sonuç bulamadım. Ve yazıcının bazı parçalarını tekrardan söküp birleştirmek aklıma geldi. Yaptım ve düzelttim. Şuan yuvarlakları normal basıyor ama yine melodi çalmaya başladı. Tahminim şu. Yazıcının yatay eksenindeki demir çubuk biraz yamuk duruyor. Sizde yazıcıyı aldığınız zaman nasıl geliyorsa aynen o şekilde sökün ve en baştan toplayın. Eğer olmuyorsa bilmiyorum nedenini. İyi günler...
öyle bir şey yapmaya şuan vaktim yok ama o sıkıntı düzeldi şuan bende baskıda bazı noktalarda kabarmalar oluyo o dediğin melodi olayı sanırım galiba çözemedim bir türlü başka yolu yok mu acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Burak Sahin
öyle bir şey yapmaya şuan vaktim yok ama o sıkıntı düzeldi şuan bende baskıda bazı noktalarda kabarmalar oluyo o dediğin melodi olayı sanırım galiba çözemedim bir türlü başka yolu yok mu acaba
Bilmiyorum. Eğer düzeldi ise sıkıntı yok. Ama tekrardan olursa bence sökmeyi dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,739
Üyeler
162,053
Son üye
u46X
Top Bottom