3K %75 Türkçe Klavye Önerisi

3k verip mekanik switch alma manyetik al bütçe biraz daha artarsa mchose jet75 var 68 uyar dersen de magger68 var benim tercihim kesinlikle magger68 olurdu alüminyum kasalı ve switchleri diğerlerinden iyi

Hocam zamanında çok daha uygun fiyatlara alındığı için cazip gelmiyor :)

Tuş sesleri nasıl hocam
Tok bir sesi var hocam. Red switch tarzı ama çok dolu dolu geliyor. Aşırı yüksek bir sesi yok hissiyat olarak bence premium diyebilirim parasına göre. Tuşlar gayet yeterli ve uygulaması iş yapıyor. Fiyatına göre kesinlikle tercih edilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özelliklerine bakarsanız gayet iyi olduğunu görebilirsiniz. 2.5k civarına kesinlikle tercih edilir bence Kb904L modeli

Tok bir sesi var hocam. Red switch tarzı ama çok dolu dolu geliyor. Aşırı yüksek bir sesi yok hissiyat olarak bence premium diyebilirim parasına göre. Tuşlar gayet yeterli ve uygulaması iş yapıyor. Fiyatına göre kesinlikle tercih edilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özelliklerine bakarsanız gayet iyi olduğunu görebilirsiniz. 2.5k civarına kesinlikle tercih edilir bence Kb904L modeli
2300 e aldım hocam. Türkçe olması ve keycaps ile uğraşmak istemediğim için mantıklı geldi. Görünüşü hoşuma gitti.

2300 e aldım hocam. Türkçe olması ve keycaps ile uğraşmak istemediğim için mantıklı geldi. Görünüşü hoşuma gitti.
Hayırlısı olsun hocam. Ben de aynı sebeplerden tercih etmiştim memnun kaldım, inşallah senin de öyle olur 🫡

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,567
Üyeler
189,461
Son üye
Jungres
Geri