Amd34
80+ Silver
Rica ederim hocam şimdiden hayırlı olsun iyi gecelerTeşekkür ediyorum yardımların için ben biraz daha bakınayım pil konusuna. İyi geceler.
Rica ederim hocam şimdiden hayırlı olsun iyi gecelerTeşekkür ediyorum yardımların için ben biraz daha bakınayım pil konusuna. İyi geceler.
Sağ olun hocam.
Pcde kullanacağım için xbox tarafına daha sıcak bakıyorum.Ben indirimde xbox son nesil yeşil aldım. Hiç rahat edici gelmedi bana. Dualsens aldım çok daha rahat bana göre. Hem pille uğraşma derdi yok.
1 senedir kullanıyorum ve program felan indirmedim direk tak çalıştır. Bilgisayarda 100 tane crack oyun var hepsinde sorunsuz çalışıyor. 2 tane xbox aldım birisini arkadaşa verdim diğeri tozlar içinde öyle duruyor. Siz bilirsiniz.Sağ olun hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pcde kullanacağım için xbox tarafına daha sıcak bakıyorum.
Nasıl direkt tak çalıştır ya arkadaşlarımın hepsinde dualsense var hangi program tam hatırlayamadım ama bağlanabilmek için ekstra bir program kullanıyorlar. Onlar mı enayi nasıl kullanacaklarını bilmiyorlar acaba?1 senedir kullanıyorum ve program felan indirmedim direk tak çalıştır. Bilgisayarda 100 tane crack oyun var hepsinde sorunsuz çalışıyor. 2 tane xbox aldım birisini arkadaşa verdim diğeri tozlar içinde öyle duruyor. Siz bilirsiniz.
Valla kasım indirimlerine bakacağım artık. Hangisi daha önce indirime girerse onu alırım yüksek ihtimal ama xbox gamepadına daha sıcak baktığımı söyleyebilirim.1 senedir kullanıyorum ve program felan indirmedim direk tak çalıştır. Bilgisayarda 100 tane crack oyun var hepsinde sorunsuz çalışıyor. 2 tane xbox aldım birisini arkadaşa verdim diğeri tozlar içinde öyle duruyor. Siz bilirsiniz.