Neler Yeni

3k bütçe gamepad önerisi

Amd34

80+ Silver

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Arda Yıldırım
Sağ olun hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben indirimde xbox son nesil yeşil aldım. Hiç rahat edici gelmedi bana. Dualsens aldım çok daha rahat bana göre. Hem pille uğraşma derdi yok.
Pcde kullanacağım için xbox tarafına daha sıcak bakıyorum.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
oğuzhan ege
Sağ olun hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pcde kullanacağım için xbox tarafına daha sıcak bakıyorum.
1 senedir kullanıyorum ve program felan indirmedim direk tak çalıştır. Bilgisayarda 100 tane crack oyun var hepsinde sorunsuz çalışıyor. 2 tane xbox aldım birisini arkadaşa verdim diğeri tozlar içinde öyle duruyor. Siz bilirsiniz.

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Emre Küçük
1 senedir kullanıyorum ve program felan indirmedim direk tak çalıştır. Bilgisayarda 100 tane crack oyun var hepsinde sorunsuz çalışıyor. 2 tane xbox aldım birisini arkadaşa verdim diğeri tozlar içinde öyle duruyor. Siz bilirsiniz.
Nasıl direkt tak çalıştır ya arkadaşlarımın hepsinde dualsense var hangi program tam hatırlayamadım ama bağlanabilmek için ekstra bir program kullanıyorlar. Onlar mı enayi nasıl kullanacaklarını bilmiyorlar acaba?

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Arda Yıldırım
Valla kasım indirimlerine bakacağım artık. Hangisi daha önce indirime girerse onu alırım yüksek ihtimal ama xbox gamepadına daha sıcak baktığımı söyleyebilirim.

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Ümit
kendinize bir iyilik yapın Xbox dokuzuncu nesil kol ve duracell şarj kiti alıp arkanıza bakmayın

Son düzenleme:
Top Bottom